Ducati Universal Paddock Stand Instruktioner

Paddock står används för att lyfta en motorcykel framgaffeln och hjulet från marken för att åstadkomma snabba däckbyten, vilket gör dem ett ovärderligt verktyg på racerbanan. Trots detta kan många street ryttare utnyttja Ducati Universal Paddock Stand behålla eller lagra sin Ducati motorcykel. Medan själva processen för att lyfta upp motorcykeln främre änden är relativt enkel, har en assistent stadig motorcykeln tills du är bekväm nog för att höja och sänka motorcykeln på egen hand. Saker du behöver
assitant
Visa fler instruktioner
motorcykeln lyfts
1

Välj en plan, plan yta för att montera din motorcykel på paddock stand. Har din assistent lyfta motorcykeln från sin cykelställ och i upprätt läge med styret rätas peka framhjulet rakt fram.
2

Roll paddocken stå under framgaffeln. Lossa skruvarna paddla justering för hand och skjut sedan gummipaddlar som behövs för att anpassa sig till bredden av motorcykelns gaffeln är legs.Tighten justeringsbultarna, och placera paddlar under botten av gaffeln ben.

3

Tryck paddock stand handtag nedåt och något mot motorcykeln tills handtaget sitter stadigt mot golvet.
4

Håll stativet på plats och har din assistent försiktigt vicka motorcykeln från sida till sida med båda händerna på styret. Om stativet eller motorcykel vingla eller visar några tecken på instabilitet, sänka motorcykeln från stödet och välja ett annat område att montera motorcykeln.
5

Höj motorcykelns cykelställ.

Sänka Motorcykel
6

Har din partner greppa båda handtagen ordentligt.
7

tag i hagen står handtag med båda händerna och dra den uppåt. Applicera en liten mängd nedåtriktad kraft på paddock stand handtag att försiktigt reglera motorcykelns framhjul till marken.
8

Lyft paddock stand handtag tills ställningens gummipaddlar inte längre i kontakt med botten av motorcykelns gaffelbenen. Rulla paddocken stå åtskild från motorcykeln.
9

Få din partner att sänka motorcykeln på sin cykelställ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110973.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.