Motorcykel Tie Down Tips

Binda ner en motorcykel kan tyckas lätt i början, men det finns flera saker att tänka på. Om du placerar spännband på fel ställe, riskerar du att skada motorcykeln eller hitta din cykel otillräckligt fastsatt på släpet, flaket eller transportlåda. Här är några saker att tänka på när du binder ner din motorcykel. Det handlar om stabilitet

Du måste immobilisera din cykel för att säkert binda ner det. Detta innebär att hjulen inte kommer att vända, och cykeln inte svajar fram och tillbaka. Det enklaste sättet att garantera stabilitet och orörlighet är att stå cykeln rakt upp i stället lämna den vilar på cykelställ. Om du har en mitt stativ, kan du använda det, men med hjälp av hjulen faktiskt ger dig en mer stabil bas.

Fördela din slips downs jämnt och binda dem i så stor utsträckning som möjligt. Om cykeln är på baksidan av en pickup, placera den i mitten och knyt banden (eller rep) till de främre och bakre hörnen på sängen. Detta gör att repen för att hålla lasten fastare än om de var bundna närmare mot mitten. Addera Välja Fastspänningspunkter
Anchor

punkter är lätt att plocka- -en släpvagn eller lastbil säng har oftast bra fästpunkter i vanlig syn som en del av designen. Bind ner punkter på cykeln är lite annorlunda och ta lite mer eftertanke. Tanken är att du kommer att gripa tag i en fast monterad del och använda den för att komprimera suspension något, så oberoende av vilken del du använder, det måste vara intakt.

Flesta människor använder insidan av styret, som nära den övre triple trädet som möjligt. Beroende på om du har risers eller inte, kanske du även att kunna knyta cykeln ner med den övre tredubbla trädet självt. Om du inte vet vad det tredubbla trädet är, kan du finna det varje innehav av gaffelbenen och Styrspindel, längst fram på ramen, och toppen av gafflarna. Bind ner punkter i den bakre är tuffare att hitta, men de flesta föredrar att hitta en utsatt del av ramen eller suspension.
Tight, men inte för hårt

När du har plockat Fastspänningspunkter och ankarpunkter, är det dags att dra ned allt. Spänn banden eller repen jämnt från sida till sida för att förhindra att cykeln tippar åt någon sida. När du dra åt banden, kommer du att märka suspensionen komprimera. Detta kommer att bidra till att hålla spänningen på band eller rep och hålla din cykel ordentligt medan i transportsektorn.

Dra ned allt, men vara noga med att inte dra åt för mycket, för mycket ihållande kompression i suspension kan skada packboxläckage. Testa dina slips nedgångar efter att du är klar: cykeln ska inte röra sig i sidled mer än några inches, om alls, och borde inte rulla fram och tillbaka alls. Detta innebär att lämna cykeln i växeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106478.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.