2005 Hayabusa 1300R specifikation

Suzuki Hayabusa 1300R är en snabb sport cykel som gick i produktion med 1999 års modell. Den Hayabusa har fått sitt namn från det japanska ordet för pilgrimsfalk, en fågel känd för att nå hastigheter upp till 200 km /h när den sveper ner på sitt byte. Det är ett passande namn, med tanke på cykeln har en toppfart på 186 mph. Motor och växellåda

Hayabusa 1300R drivs av en horisontellt in-line, fyrtakts, 1299-cc, vätskekyld motor. Motorn är bränsleinsprutning och har ett kompressionsförhållande på 11,0:1. Transmissionen är en manuell sexväxlad och är kedjedriven.
Tekniska specifikationer

Hayabusa 1300R är 7.02 meter lång och har en tjänstevikt av 478 pounds. Den har en hjulbas på 58,5 inches och är 45,5 inches hög. Den sitter relativt låg på marken, med endast 4,7 inches av markfrigången. Bränsletanken har en 5,5-liters kapacitet.
Fjädring

En inverterad gaffel upphängning hjälper till att stabilisera cykeln och har en tvilling-sidig, swing-arm upphängning på baksidan. Alla fjädringskomponenter är gjorda av aluminium för att minska den totala vikten på cykeln. På framsidan och en enda hydraulisk skivbroms på
Bromsar

Dubbla hydrauliska skivbromsar baksidan ger bromskraft. Den främre bromsen diameter är 12,6 inches, medan den bakre är nedskurna till 9,5 inches i diameter.
Däck

Två slanglösa däck är monterade på aluminium fälgar, med bakre däcket är betydligt bredare för att förbättra greppet. Båda hjulen är 17 inches i diameter, men framdäcket specs är 120/70 ZR17 medan de bakre däck specs är 190/50 ZR17.
Funktioner

Hayabusa 1300R har en tvådelad vinyl sits som kan rymma två ryttare, och det dessutom är utrustad med en grab bar. Cykeln har peggar stål fot för både förare och passagerare. En detaljerad instrumentpanel, som har en klocka, varvräknare, hastighetsmätare, vägmätare med trippmätare, bränslemätare och temperaturmätare levereras som standard. Cykeln har förvaring under sitsen. En tonad framruta är också standard.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110375.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.