Hur man identifierar BSA Frames

BSA motorcykel ramar kan identifieras genom att dechiffrera koden stämplat på styrrör av motorcykeln. Om cykeln har en registreringsskylt, vilket är fallet på senare årsmodeller, är plattan med ID-numret på samma plats. BSA nummersystem varierade kraftigt från starten 1933 fram till nedläggningen av märket 1973. Det är viktigt att ha en ram ledtal identifiering för att identifiera din BSA motorcykel ram. Lyckligtvis dessa guider finns tillgängliga gratis online. Instruktioner
1

Kopiera serienumret hittar du stämplat på styrrör av BSA motorcykel. Detta antal kommer att ha ett brev prefix, följt av mellan fyra och nio ytterligare alfabetiska eller numeriska tecken. Om det är oläsligt, är antalet också ibland ligger på den ursprungliga titeln. De prefix bokstäver indikerar den faktiska modell av BSA. Till exempel visar en "C" prefixet en av BSA: s "C" modell motorcyklar såsom C15 Starfire, byggdes mellan 1963 och 1965. BSA: s populära Blixtnedslag modeller, byggda mellan 1966 och 1969, har en "A" prefix.
2

Besök en webbplats som sunnymeadcycles.com eller classicmotorcycles.org.uk där du hittar en PDF-fil eller generaliserad notering för antalet frame identifiering av alla BSA motorcyklar byggda mellan 1933 och 1973.
3

Cross-reference ditt ramnummer med de siffror som listas på en av webbplatserna. Detta kommer att berätta exakt modell och tillverkningsår för din motorcykel ram, samt om det var en vanlig, militär eller polis-fråga motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111137.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.