Hur du justerar bakbromsen i en 1994 Honda Goldwing

Bromsarna på en Honda Goldwing arbete på samma sätt som bromsarna på din bil i att det inte finns någon traditionell justerskruven som är normalt återfinns på motorcykel bakbromsarna. Den 1994 Honda Goldwing utnyttjar hydrauliska bromsar för både fram och bak, vilket kräver blödning och kontroll för att utröna varför bromshandtaget kan kännas svampig. Blödning av de hydrauliska bromsarna på en Goldwing bör utföras efter en broms service. Saker du behöver
plastmugg
bromsvätska
Open end skiftnycklar Sida 2 meter tydlig 3/16-inch diameter slang
Visa fler instruktioner

1

Stödja Goldwing på dess centrum står att höja bakhjulet från marken. Kontrollera justeringen av höger fot bromspedalen genom att titta på undersidan av förarens brädan. Undvik att justera skruven om det finns lite eller ingen verkan på de bakre bromsarna. Systemet måste luftas.
2

Leta luftningsskruven på den bakre bromsoket för Goldwing. Det kommer att vara mässing, och kan ha en plast skyddslock över den. Ta bort skyddslocket, om närvarande, montera sedan plastslangen över bleeder och köra den andra änden av slangen i plastmugg.
3

Häll lite bromsvätska i plasten cup, tillräckligt för att täcka änden av röret med minst 1/2 tum av vätska.
4

Ta bort locket från bromshuvudcylindern placerad på handtaget av motorcykeln och häll lite hydrauliska bromsvätska i behållaren och stäng locket till behållaren igen.
5

Tryck ner broms, sedan lossa luftningsskruven tills gamla vätskan rinner utan bubblor i plastmugg. När det inte finns fler bubblor, stäng luftningsskruven och låt upp på bromsen.
6

Öppna behållaren och häll mer bromsvätska i att fylla på. Förslut behållaren tätt, så kolla bromsarna för korrekt broms "känsla." Om bromsarna tar till din belåtenhet, är du klar. Ta bort avluftningsslangen och se till att luftningsskruven är ordentligt på plats, sedan ersätta det skyddande locket. Om bromsarna fortfarande känner "mosig" blöder bromsarna igen tills du får tillfredsställande pedalkänsla när bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110697.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.