Lägga Studs till sadelväskor

Studding motorcykelns sadelväskor är en enkel process som har en stor visuell påverkan. Om du inte installerar reglarna på rätt sätt, men de kan minska integritet läder och sätta objekten inuti sadelpåsen i fara. Du kan också installera dubbar krokiga, vilket resulterar i ett oattraktivt sadelväska. Så länge du tar din tid när studding sadelväskorna och uppträd, bör du finna att det är en enkel uppgift som du kan fylla på bara några minuter. Saker du behöver
läder punch
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Töm innehållet i sadelväskor så att dubbarna inte peta dem. Ställ din hög med dubbar bredvid sadelväskorna för enkel åtkomst.
2

Undersök sadelväskor för att avgöra var du vill reglarna installerad. Installera dubbar bara på tunna delar av tyget och inte genom den fasta sidospår av sadelväska.
3

Håll tunt läder rakt. Placera stuteriet där du kommer att installera det. Tryck dubben i lädret, tvingar en inbuktning i ytan.
4

Dra bulten bort från lädret, lämnar ingenting men indraget på lädret. Placera en läder punch över fördjupningarna och tryck ner den tills den genomborrar lädret.
5

Peta stiften på baksidan av tappen i hålen i lädret. Vänd över bit läder så att du kan se stiften. Böj stiften med en tång tills de möter varandra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109194.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.