Hur man skär en motorcykel Fairing

Även om processen låter skrämmande, skär ett motorcykelns kåpa oftast görs för att rymma ett par race-stil ram skjutreglage, som ger extra skydd för motorcykelns känsliga ram och motor. Dessa ram reglagen monteras direkt på ramens motorfästen. Tyvärr är de motorfästen vanligtvis dolda direkt under motorcykelns sida kåpor, som kräver att du skär ett hål i kåporna så att ramen reglagen för att sticka ut. Kapning detta hål tar lite förberedelser, men det är ett jobb som är väl inom räckhåll för de flesta motorcyklister. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Hylsnyckel
Frame reglaget kit
Putty
1/8-tums borr
Electric drill
1-1/2- tums hålsåg
Visa fler instruktioner
1

tag bort kåporna från motorcykeln, med hjälp av en insexnyckel för att lossa formplåtar "bultarna.
2

Skruva motorfästet bulten från ena sidan av motorcykeln, med en hylsnyckel. Montera ram skjutreglagets bult löst på motorfästet, med hjälp av en hylsnyckel.
3

Placera en tuss av kitt så nära som möjligt till positionen av motorfästet på insidan av den spackling. Håll spackling vid sidan av motorcykeln och tryck huvudet av ramen reglaget bulten i spacklet. Avlägsna spackling.
4

Borra ett 1/8-tums pilot hål i mitten i inbuktningen kvar i kitt av ramen skjutreglaget bulten, med användning av en elektrisk borrmaskin.
5

Håll formplåten mot motorcykeln igen för att testa läget för pilothålet i förhållande till ramen skjutreglaget bult. Borra ett 1/8-tums pilot hål om det behövs.
6

bort kittet från spackling. Skär en 1-1/2-inch hål i kåpan med en hålsåg, med piloten hålet som en markör.
7

Montera ram reglaget på motorfästet, med hjälp av en hylsnyckel dra åt bulten ram reglaget. Montera sidan spackling över ramen reglaget och på motorcykeln. Dra åt spackling s bultar, med hjälp av en insexnyckel.
8

Upprepa på den återstående sidan spackling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107605.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.