Experiment för hur snabbt Dirt Bikes Can Go

Dirt cyklar modifieras i en myriad av olika sätt baserat på den typ av terräng som de kommer att ridas och vilken typ av cykel. Med diverse modifikationer och varierande spår som smuts cyklar åker på, är det ofta svårt att veta exakt hur mycket snabbare dessa cyklar är kapabla att uppnå. Utföra säker hastighet experiment på smuts cyklar kan hjälpa ryttare att känna extrem hastighet villkor deras cyklar kan hantera. Asfalt Hastighet

Hitta en lång, säker vägsträcka där det inte finns någon trafik och lite vind. Den plattare desto bättre, eftersom kullarna kommer att påverka den verkliga hastigheten experimentet. Mät ut avstånden längs vägen och plats människor utrustade med stoppur vid varje avstånd punkten. Avstånden är: en kvarts mile, en halv mil och en mil. Se till att sopa vägen från skräp, som pinnar, stenar eller gamla däck, eftersom detta kan orsaka en ryttare för att förlora kontrollen över sin cykel, speciellt vid hög hastighet. Har ryttaren don skyddsutrustning såsom hjälm, handskar, och armbåge och knä pads.Start smuts cykel upp och öppna gasen helt tills cykeln är i full fart. Anteckna gånger på en fjärdedel mil, en halv mil, en mil och se hur snabbt dirtbike kan gå på asfalt, i allmänhet.
Olika vikter

Ha förare av dramatiskt olika vikter rida dirtbike så snabbt som möjligt på en smuts eller asfalt direkt. Som smuts blir vad dirtbike kommer att vara på det mesta och dessa cyklar smuts sällan når full hastighet under ett lopp, använd en smuts remsa som gör cykeln till fullo accelerera från noll till 60 miles per timme. Har en ryttare bära skyddande kläder och som väger cirka 100 pounds, cykla denna sträcka så fort de kan gå och registrera tiden. Därefter har en medelstor man som är cirka 175 pounds rida dirtbike upp till full hastighet och registrera tiden. Slutligen har en tung, stor kille som är upp till 250 pounds eller så rida dirtbike upp till full hastighet och registrera tiden. Detta kommer att visa hur snabbt cykeln kan gå med olika vikter på den, vilket ger smuts informationen bike ägare om hur mycket vikt de kan lägga till med modifieringar för att maximera cykelns hastighet.
Däckdimensioner

installerar olika däck på dirt bikes och utföra experiment på hur snabbt dessa cyklar kan gå. Mud däck är bredare för att ge smuts cyklar mer dragkraft men kommer förmodligen sakta ner när den accelererar. Däck som är avsedda mer för hårda ytor som trottoaren kommer att vara mycket snabbare men har mindre dragkraft. Dessa tider bör registreras med varje däck och hålls som statistik för ryttare dirt bike som ras professionellt. Detta sätt, om en ny dirtbike kurs med nya förutsättningar presenterar sig, kommer ryttare vet hur snabbt deras smuts cyklar kommer att kunna gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109632.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.