Specifikationer för en 2007 Suzuki GSX-R 1000

Den fjärde generationen av Suzuki flaggskepp sport motorcykel, GSX-R1000K7, premiärvisades på bilsalongen i Paris den 22 september 2006. Den nya GSX-R1000, som släpps under 2007, var omfattande revideras och presenterat en mängd nya elektronik, så den ikoniska maskin för att behålla sin position som den mest konkurrenskraftiga motorcykel på gatan eller travet. Den nya motorcykel förmåga talade för sig själv som Ben Spies vann 2007 AMA Superbike Championship ombord på en Yoshimura Suzuki GSX-R1000. Chassi

2007 GSX-R1000 är baserad på en helt ny aluminiumlegering twin-spar ram konstruerad av fem separata gjutgods för att minska vikten. Den aluminium bakre svingarmen också omgjorda, innefattande ett stag för extra styvhet. Vindtunnel utformade kåpor förbättra aerodynamiken genom att reducera maskinens främre området. Dubbla staplade stil strålkastarna behålls och är designade i en rundare, aggressiv form. 2007 GSX-R1000 s hjulbas ökades till 1415 mm, förlängas med 5 mm från den föregående generationen. Styrhuvudet var vinklad till 23,8 grader, vilket ger en slinga på 3,8 inches. Den nya motorcykeln väger 14 pounds mer än 2006-modellen på grund av den extra utrustning som behövs för att klara Euro-3 utsläppsnormer, totalt en torrvikt till 378 pounds.
Fjädring
< p> En uppsättning 43mm inverterade teleskopgaffel, utnyttjar övre gaffelbenen som breddade till 58 mm strax under den nedre gaffeln klämma för extra styrka, är monterade på framsidan av 2007 GSX-R1000. Rebound och kompressionsdämpning, liksom fjäderförspänningen är fullt justerbar för både hög och låg hastighet ridning. De nedre gaffel stöttor är belagda med Suzukis diamantliknande Förening (DLC) för att minska friktionen. En ny koppling gör det enda bakre stötdämparen att svänga direkt på svingarmen, förbättrad dragkraft. Stötdämparen är fullt justerbar för både hög och låg hastighet ridning. En elektroniskt styrd styrdämpare, som automatiskt justerar dämpningskrafter att kompensera för förändrade vägförhållanden, är integrerad i styrningen oket.


Hjul och bromsar 2007 GSX-R1000 är utrustad med ett par 17-tums hjul gjutna aluminium, försedd med en 120/70ZR17 radialdäck på framhjulet och en 190/50ZR17 radialdäck på baksidan. Ett par 310mm stål rotorer är monterade på framhjulet, med tolv transportörer att minska värmeutveckling. De främre rotorerna är också 5mm tunnare för att minska den ofjädrade vikten. Radiellt monterade bromsok är monterade på varje gaffelben. Bakhjulet är utrustad med en enda 220mm stål rotorn och påverkas av en två-kolv bakre oket monterad ovanför svingarmen att minska trycket på svingarmen. Addera Motor

Den GSX-R1000 s 999cc vätskekyld fyrtakts motor fick en grundlig uppdatering för 2007. Användningen av smidda kolvar aluminiumlegering, krom-moly vevstakar och ihåliga kamaxlar förbättrar motorns effekt, vridmoment och acceleration. Omformad insugs-och avgas portar förstoras med 8 procent och använda större ventiler titan avgas och re-tuned kamaxlar för att öka avgasflödet. En reviderad elektronisk bränsleinsprutning (EFI) systemet och Suzuki Dual Throttle Valve System (SDTV) förbättra gasrespons och makt. Avgaser ut genom en under-avgaser kammare och ett par titan ljuddämpare som utnyttjar Suzuki Exhaust Tuning (SET) för att finjustera prestanda. p> Kraften överförs till marken genom 2007 GSX-R1000: s 6-växlad, våt sump transmission styrd av en självjusterande hydraulisk koppling spak på vänster handtag. En back-momentbegränsande slirkoppling minskar motorbromsning effekter under aggressiva nedväxlingar. En slutväxel tillhandahålls av en 110 koppling 530 Pitch o-ring-typ kedja, vrida en 17 kedjehjulstand motor och en 42 tand bakhjul drevet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107166.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.