Shogun Frame Sliders Installationsinstruktioner

Shogun ram reglagen skyddar motorcykeln spackling och glasfiber kaross från skador i händelse av ett fall eller välter. Reglagen är utformade för att absorbera energi, och har vanligen aluminium bussningar i sina centra för att hålla dem på plats en gång installerat på motorcykeln. Shogun frame sliders också komma med hög hållfasthet, korrosionsbeständig hårdvara. Installation av denna typ av utrustning kräver kunskap om motorcykel reparation och rätt verktyg butik. Saker du behöver
Frame reglaget kit
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Wrench in
Ordet jack
Momentnyckel
Clamps
Visa fler instruktioner
1

Lossa vänster och höger karosspanel fästskruvar med en Phillips-skruvmejsel, ta bort panelerna och ställ dem åt sidan. Separera kontakter blinkers med en platt skruvmejsel. Lossa och ta bort monteringen manöverlänkage hjälp av en skiftnyckel. Avlägsna disken-axelinneslutningen.
2

Placera en vanlig domkraft under motorn. Placera en skyddande plast eller trä ombord på jack pad, och höja uttaget för att ge stöd för motorn. Lossa och ta bort de främre och bakre motor bultar.
3

Skapa större hål, eller göra urtag i karossdelar för att passa de nya skenorna, om det behövs. Den mängd som krävs tillverkning beror både på motorcykeln modellen och den typ av ram skjutreglage. Kläm fast panelen på ett arbetsbord, och se till att skydda ytan från skador. Borra lämpliga hål eller göra nödvändiga nedskärningar i panelerna enligt kit tillverkarens anvisningar.
4

Thread låsbultarna genom counter-axelns drev täcka och dra åt med en skiftnyckel. Montera tillbaka manöverlänkage.
5

Placera vänster och höger reglage stavar, deras bussningar och tillhörande utrustning på plats på sidorna av motorn enligt tillverkarens anvisningar. Använd de längre monterings bultarna ur satsen för att fästa de nya stavarna till motorn. Momentdra bultarna till det belopp som rekommenderas av tillverkaren. Säkra de karosseridelar till ramen reglagen med hårdvaran medföljer satsen. Om plast skruv eller lock bult levereras, installera dessa. Återanslut blinkers monteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110778.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.