Hur sänka Struts för en Sportster

När Harley Davidson Sportster infördes 1957, var det för att konkurrera med den framväxande import motorcykel marknaden, vilket var, vid denna tid, som domineras av brittiska motorcyklar som Triumph och Norton . Ha gått igenom många förändringar under årens lopp, fortsätter Sportster att rida, och är en av de längsta, kontinuerligt tillverkade motorcyklar runt. Medan många Sportsters använder en stötdämpare systemet på baksidan, fast ram hård-svans Sportsters använder stöttor. För att sänka en Sportster genom att ändra strävor, måste det vara en hardtail modell. Saker du behöver
Hardtail struts
Tape measurer
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

sätta Sportster på centralstödet. Sätt foten på centralstödet och palla upp motorcykeln fram och tillbaka för att höja Sportster på centralstödet.
2

mäta strömmen strut. Använd ett måttband mätman mäta stagen från öga mot öga, för att fastställa den aktuella strut storlek. Figur det belopp du vill sänka motorcykeln och dra den från strut mätningen för att bestämma lämplig storlek stöttor behövs för att sänka din Sportster.
3

bort de gamla stagen. På hardtail ramar, är stöttorna monterade på toppen av ramen och botten nära hjulets centrum, med ett stag på vardera sidan av motorcykeln. Med en skiftnyckel, ta bort skruven i toppen och botten av varje stag.
4

Placera den nya fjäderben på Sportster. Sätt stöttorna på plats och skjut skruvarna i hålen för att hålla stagen på plats. När alla fyra bultarna är installerade, dra dem tätt med skiftnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111515.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.