Hur du justerar en motorcykel Förgasare

Att äga en motorcykel kan ge dig en hel del glädje. Det finns en känsla av frihet i ridning motorcyklar, och de ger också en mycket ekonomisk form av transport. Motorcyklar är bränsle mycket effektiv och ganska lätt att underhålla. För att hålla din motorcykel igång i toppform, kommer du att behöva justera förgasaren ibland så att det blir rätt mängd bränsle. Korrekt justering till din förgasare kommer att hålla din motorcykel kör för en lång tid. Saker du behöver
Förgasare renare
ren trasa
varvräknare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Spray din motorcykel förgasare med förgasare renare för att avlägsna eventuell ansamling av oljefyndigheter eller damm som kan hindra en smidig tomgång i din motor. Använd en ren trasa för att torka bort eventuell kvarvarande rengöringsmedel från förgasaren.
2

Starta din motorcykel motorn och låt den gå på tomgång tills motorn är varm. Leta skruven förgasaren blandningen på sidan av förgasaren. Det ska köras på en 90-graders vinkel från förgasaren ca 2/3 av vägen ner från toppen av tunnan.
3

Lossa vakuumslangen från förgasaren och bifoga en varvräknare till vakuum porten på förgasaren. Din RPM mätare måste kunna läsa minst 1400 RPM.
4

Vrid blandning skruven med en skruvmejsel medurs tills du här motorn på hög tomgång. Hög tomgång på en motorcykel motor kommer att vara ca 1400 RPM.
5

Vrid blandning skruven moturs tills du hör tomgång strax ovanför den punkt där det skulle börja skära ut. Normal RPM hastighet bör vara mellan 1000 and1100 RPM.
6

Kontrollera att motorn går jämnt genom att ta bort RPM mätaren och sätter tillbaka vakuumslangen till förgasaren. Om förgasaren är att skära ut på tomgång, vrid tomgångsskruven upp till där förgasaren körs på högre slutet av 1000 -. To1100-RPM skala

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106298.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.