Hur du ansluter en Power Commander

En Power Commander använder en digital diagram som kallas en karta för att avgöra hur mycket bränsle som levereras av din motorcykelns insprutningssystemet vid varje givet varvtal och gaspådrag position. Även Power Commander kan laddas med ett antal färdiga kartor som passar din motorcykel insug och avgas setup, skapa en karta som bäst passar din maskin och körstil kan göras med lite trial-and-error. Använda knapparna på Power Commander fronten är en av de enklaste metoderna för att skapa en karta för din motorcykel, men räknar med att göra flera versioner innan du hittar rätt inställningar. Saker du behöver
Socket eller insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

rida din motorcykel för att avgöra om det finns några platta fläckar i acceleration eller tvekan. Ta del av den specifika RPM där dessa oroshärdar uppstår.
2

Stäng av din motorcykel och komma till Power Commander genom att ta bort sadeln via sätet utlösningsmekanism. Unbolt sitsen med en Allen eller hylsnyckel.
3

Håll alla tre knapparna på Power Commander fronten och starta motorcykeln. Släpp knapparna efter Power Commander LED stapeldiagram lyser helt då lyser endast den lägsta bar.
4

Justera bränsle inställningarna i låga (0 till 4000 rpm, mitten (4.500 till 9.000 rpm) och topp (9,500 till 12,000 RPM) intervall med Power Commander knappar. Den vänstra knappen kommer att justera det låga varvtal, med mitten och övre intervallet RPM justeras med centrum och rätt knappar, respektive.
5

Tryck på knappen för önskad varvtalsområdet gång att öka - berika - den mängd bränsle som används av en bar Håll knappen nere till lägre -. lean ut - mängden bränsle med en bar
<. br> 6

bort en platt plats i acceleration genom att berika den drabbade varvtalsområde, trycka på Power Commander-knappen en gång för att stegvis öka mängden bränsle som levereras. Förbättra tvekan genom lutar ut den drabbade varvtalsområdet, hålla ner Power Commander är knapp att sänka bränslemängden stegvis.
7

Stanna motorn att gå ur programmeringsläget.
8

Drive cykeln igen och notera skillnaden i prestanda. Gör justeringar som behövs, tills din motorcykel accelererar smidigt utan märkbar tvekan eller platta fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108841.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.