Hur man installerar en strålkastare på en Yamaha PW80

Yamaha PW80 är en liten motordriven dirtbike avsedd för unga ryttare i åldrarna sju till 10. Detta är en stor förrätt dirtbike att få ungdomar brukade rida. Tyvärr, kom dessa cyklar inte utrustade med en strålkastare eller en belysnings spole. Det är dock möjligt att köpa en strålkastare montering och belysning spole och installera dem själv. Det finns flera olika strålkastare församlingar på marknaden som kommer att passa Yamaha PW80, och alla har sina egna detaljerade inkopplingsanvisningar. Saker du behöver
Headlight monteringssats
Intern eller extern belysning Drill spole hotell med borrkronor
märkpenna
buntband
avbitare
Spetstång

Visa fler instruktioner
Drill Montering
1

köpa ett kit pannlampan från en Biltema eller online. Också köpa en intern eller extern belysning spole eftersom Yamaha PW80 inte kommer fabriken utrustade med en.
2

Håll pannlampan mot den främre delen av Yamaha PW80, precis under styret. Se till att ljuset är nivån. Använd en märkpenna för att markera var du behöver borra skruvhålen som kommer att hålla den på plats och sedan ställa in strålkastaren åt sidan. Addera 3

Bifoga en borr som är en storlek mindre än den skruvar eller bultar som följde med pannlampan. Borra hål på de markerade platserna, bara långt nog att slå igenom det yttre plasthöljet.
4

Placera pannlampan så borrhålen stämmer med hålen för skruvar eller bultar. Håll strålkastare på plats med ena handen.
5

Bifoga en skruvmejsel eller socket borr till slutet av borren. Dra åt skruvarna strålkastare montering eller bultar tills de ligger tätt men inte åt dem för att undvika att strippa skruvhålen.
6

Lägg ut kopplingsschema för strålkastare och följ instruktionerna noga. Varje tillverkare har olika ledningar riktningar, men strålkastaren kommer med ett diagram och detaljerade instruktioner så att du kan väl koppla upp ledningarna för strålkastare. Detta kommer att innebära att fästa intern eller extern belysning spole under denna del av förfarandet.
7

slipsar Använd zip för att fästa ledarna till PW80. Kontrollera att det inte finns någon extra kabeldragning sticker ut eller skaver någonstans och se till att silikongummi kontakten stövlar och kontakter är alla på plats. Addera Rubber Strap Montering
8

Följ steg 1 från ovan.
9

Montera strålkastaren till PW80 med gummi remmar som följde med strålkastare monteringssats. Bara svepa eller sträcka gummistropparna runt styret eller rören gaffel, beroende på vilket som fungerar bäst för din strålkastare församling.
10

Följ steg 6 och 7 från ovan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108842.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.