Honda XR 50 Performance

XR 50 R höll titeln minsta Honda dirtbike tills CRF 50 ersatte den 2004. Designad för de yngsta ryttare dirt bike, är XR 50 R en enastående favorit i 50cc off-road motorcykel kategori-fast denna dirtbike har mer än tillräckligt med kraft för att flytta en vuxen man ner på spåret. Motor

2003 XR 50 R drivs av en luftkyld, encylindrig, fyrtakts, två-ventil, enkel överliggande kamaxel motor, vilket ger en förskjutning av 49cc. Kraften kommer från en borrning x slaglängd 39 mm x 41.44 mm, ett kompressionsförhållande på 10:1 och 13 mm kolv ventil. Designad för missbruk av en ny ryttare, har XR 50 R motor starka interna komponenter såsom vevaxel och motorblock.
Transmission

Ett lättanvänt, CDI kick-starter antänder motorn och en tre-växlad centrifugal automatiska befogenheter koppling XR 50 R framåt. Den automatiska kopplingen är till hjälp för nya förare eftersom ökad uppmärksamhet kan hjälpa fokusera på att manövrera runt en off-road terräng istället för att gripa en kopplingshandtaget för varje skift. XR 50 R har en # 420 kedja med 14 tänder fram och 37 tänder i bakre.
Tekniska specifikationer

Utan gas, XR 50 R väger bara 104 pounds, vilket är en del av orsaken den lilla 50cc motorn kan bära en vuxen passagerare i hög hastighet. Sittande 21.7 inches från marken, med en bredd av 23 inches, längd 51.4 inches och markfrigång på 5,9 inches, den minsta av ryttare kan känna sig bekväma rida denna smuts cykel. Bränsletanken rymmer 0,8 liter i den huvudsakliga kammaren och 0,2 liter i reserven kombinerar för totalt bränsle kapacitet på 1 liter. Den 2003 MSRP var $ 1099.
Däck & Brakes

Utrustad med en 2,5-10 främre och bakre däck, är XR 50 R stånd på smuts, grus och ljus lera, men inte har den typ av hårda terrängen kapacitet större dirtbike har. Designad för nybörjare, däcken utför också bäst i lättare terräng. Trumbroms fram och bak långsam 49cc motor.
Fjädring

Första gången ryttare inte förväntas flyga över stora hopp eller drop stora avsatser så Honda installerat en inverterad teleskopisk framgaffel som hade 3,8 inches av resor. På baksidan är en enda stöt som har 2,8 inches av resor. Som av 2010, återförsäljare såsom Bike Bandit, säljer Hyperformance Delar eller Amazon uppgraderad fjädring med ökat resande för tyngre eller mer aggressiv åkare, alltför.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107266.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.