Maruti 800 Motorspecifikationer

Maruti Udyog Limited , baserat i Gurgaon , Haryana , Indien , etablerades i 1981 , dess huvudsakliga syfte var att bygga billiga bilar för att möta den växande efterfrågan på privatägd transport . I september 2007 gick Suzuki styrkor med Maruti till med ett mål att få en global plattform för det nya bolagets fordon , vilket inkluderar Maruti 800 bildar Maruti Suzuki India Limited . De Motorspecifikationer från detta fordon hjälpa till att förklara dess popularitet . Cylindrar

Maruti 800 har tre cylindrar med en diameter på 2 inches och en längd på 2,8 inches . Motorn har två ventiler per cylinder och en överliggande kamaxel konfiguration .
Cylindervolym

Motorn klarar av 37 hästkrafter vid 6000 varv per minut ( rpm ) , med ett vridmoment kapacitet på 59 newton meter vid 3000 rpm . Motorn förskjuter 796 kubikcentimeter .
Bränslesystem, Borrning och slaglängd

Bränslet reser till motorn via multipoint ( eller multiport ) bränsleinsprutning . Maruti 800 har ett hål på 2,7 inches och en stroke på 2,8 inches . Den har ett kompressionsförhållande på 8,8 till 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108219.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.