Hur man flyttar en motorcykel i en U-Haul Trailer

Om du flyttar och inte, eller kan inte, rida din motorcykel till destinationen, kan du dra den istället. Du behöver inte sätta motorcykeln i sängen av din pickup. Istället kan du använda en U-Haul trailer för att flytta motorcykeln. Trailern kommer inte med något att stabilisera motorcykeln, så att du kommer att vara tvungna att säkra det på baksidan av vagnen innan avfärd. Annars kommer motorcykeln flytta runt och falla omkull under transporten. Saker du behöver
Rachet remmar eller nedgångar slips
Stabiliserande chock
Visa fler instruktioner
1

Sätt motorcykeln bogsering kit från U-Haul inne i trailern. Du kan köpa detta från U-Haul för $ 119,95, i december 2010. Motorcykeln bogsering kitet finns en chock som en stabil bas för att hålla din motorcykel från att röra sig under transporten.
2

Sänk rampen på baksidan av U-Haul trailer så att du kan ladda motorcykeln. Om du använder en släpvagn utan ramp, kan du lyfta motorcykeln med hjälp av en vän, om det är tillräckligt lätt, eller använda en annan ramp som du kan ha.
3

Placera framdäcket på motorcykeln i chock. Den är gjord för att passa alla typer av däckstorlekar.
4

Använd några spännband och remmar för att säkra motorcykeln på plats på baksidan av släpet. Du kan knyta den ner med rälsen på de inre sidorna av trailern. Du kan köpa sådana remmar och nedgångar slips från U-Haul eller din lokala hem förbättring butik. Som av December 2010, priserna börjar på $ 7,95 vardera på U-Haul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109377.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.