Motorcykel Händelser i Milwaukee, WI

Motorcykel evenemang är populära över Mellanvästern, där det är långa, spretande motorvägar för cruising en flotta av cyklar. I Milwaukee, Wisconsin, många mc-baserade evenemang äger rum varje år, allt från demonstrationer till mindre händelser på motorcykel återförsäljare. Milwaukee Rally

Milwaukee Rally äger rum under tre dagar varje år mot slutet av sommaren. Den består av rider längs stranden av Lake Michigan mellan Milwaukee och Manitowoc, ca 75 miles norr. Längs vägen finns leverantörer som serverar mat och dryck, evenemang såsom Poker kör och levande musik i Milwaukee på sista sidan. Hus fester hålls på natten av arrangörer och vissa bar sponsorer öppna sina dörrar för VIP biljett innehavare och deltagare.

Milwaukee RallyWisconsin Fair State ParkInterstate 94 på 84th StreetWest Allis, WI 53.214.414-350-4070milwaukeerally.com

Stock Motorcycle NHRA Races

Stock motorcykel tävlingar sker regelbundet i Milwaukee som en del av National Hot Rod Association (NHRA) tävlingar och evenemang. Milwaukee är regelbundna stopp på touren och är känd som en populär motorcykel stad. Dessa raser främjar ofta olika typer av motorcyklar. Till exempel, rider Screamin 'Eagle /Vance & Hines laget American V-Twin-drivna Harley-Davidson V-Rod motorcyklar och vann Pro divisionen Stock Motorcykel av National Hot Rod Association Full Throttle Drag Racing Series fyra av de sex åren mellan 2003 och 2009 i Milwaukee. Kontrollera NHRA schemat för tävlingarna i Milwaukee området, som hölls på Great Lakes Dragaway spår.

Great Lakes Dragaway18411 Första St.Union Grove, WI 53182-9.200.262-878-3783www.greatlakesdragaway.com
Addera isracing

On Lily Lake i Kenosha, en förort söder om Milwaukee, är vintern den bästa tiden för motorcykel racing. Riders tävla på sjön i den mörka vintern, dra racing fans och nya åskådare att titta och heja på dem. Däcken på dessa cyklar är utrustade med hundratals skruvar, ger dem möjlighet att gräva i den fasta isen för bättre grepp när de kryssning vid 60 mph runt en oval bana kantad av orangea koner. Populariteten av sporten har svallande varje vinter i södra Wisconsin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106905.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.