Hur man gör ett oljebyte på en Harley Lowrider

Harley-Davidson Lowriders använda ett inbyggt oljetråg istället för den traditionella fjärr-fäste typ oljetanken. Formen gjuts in i botten av motorhöljet och oljan hålls i med en speciell bult med en o-ringstätning. Motor temperaturer varierar kraftigt i luftkylda motorer, vilket leder till olja sammanbrott. Korrekt underhållsintervall är viktigt att skydda motorn och förhindra onödigt motorslitage. Saker du behöver
Catch pan
insexnyckel ställa
Momentnyckel
Allen föraren satt
Clean butik trasa
Oljefilternyckel
Nytt oljefilter
Ny olja
Visa fler instruktioner
1

bort oljepluggen tank filler för hand. Placera fångsten pan under avtappningspluggen, som ligger längst ner i motorns fall.
2

Ta avloppet oljetanken med en insexnyckel. Inspektera avtappningspluggen O-ring för skador eller slitage. Låt oljan rinna helt.
3

Montera avtappningspluggen. Dra ur kontakten till fabriken specifikationer för ditt år och modell. För spärren pan upp och under oljefiltret sitter framför motorn. Städa upp eventuell kvarvarande olja runt avtappningspluggen med en trasa.
4

Ta bort oljefiltret med oljefilternyckel. Torka av framsidan på oljefiltret mount för att avlägsna gamla oljan och vägsmuts och se den gamla packningen inte fastnar på fronten.
5

Smörj packningen på det nya filtret med några nya olja. Snurra på filtret, dra åt den med handkraft. Torka upp eventuell kvarvarande olja.
6

Tillsätt lämplig mängd ny olja för ditt år och modell till motorn genom påfyllningshålet. Stick oljetanken med plugg /oljestickan och kontrollera oljenivån. Provkör cykeln, och titta på avtappningspluggen och filtrera efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106752.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.