Hur man byter ansiktsskärmen på en Shoei Hjälm

Shoei motorcykelhjälmar bärs av topp-motorcykel åkare runt om i världen. Varje hjälm är konstruerad för att ge maximalt skydd och aerodynamik, samtidigt som åkaren att snabbt ändra hjälmens visir för en bättre överblick över spåret. Väg ryttare kan dra nytta sköld systemet också, lätt att ersätta en skadad sköld eller byta från en tonad sköld till en tydlig skärm på mindre än en minut. Det bästa är att inga verktyg behövs. Instruktioner
1

Lås visir, med frigöringsspaken på det nedre vänstra hörnet av hjälmen uppfattning port. Lyft ansiktsskärmen upp i fullt öppet läge.
2

Skjut basplattorna "plast dragringarna, placerade på vardera sidan av hjälmen, ner med tummarna för att frigöra skärmen.

3

Dra visir framåt och bort från hjälmen.
4

Ställ sidorna av det nya ansiktet sköld mot hjälmens bottenplattor, som håller skölden ungefär där det kommer att vara när den är helt öppen.
5

Tryck på sidorna av ansiktet sköld i bottenplattorna tills de klickar på plats.
6

Flytta ansiktsskydd från den öppna till den stängda positionen för att säkerställa att skölden är låst ordentligt i basplattorna. Avlägsna visir och installera om den igen om skölden inte rör sig lätt upp och ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108832.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.