Hur man registrerar en cykel Bärgning titel i Vermont

En bärgning motorcykel är en som tidigare har varit i en olycka eller skadas på annat sätt illa nog att anses vara en total förlust. Du kan reparera bärgning fordon till fungerande skick, dock, och köpa en kan visa sig vara en hel del, förutsatt att du har haft det inspekteras av en legitimerad mekaniker för att vara säker på att det inte finns några kvarvarande fel. Titeln till din motorcykel kommer att notera att det är en bärgning fordon, och i delstaten Vermont finns det några extra steg som du behöver ta för att få din bärgning cykel registrerats. Instruktioner
1

Har din motorcykel chassinumret (VIN) kontrolleras av antingen en brottsbekämpande myndighet eller en anställd vid Institutionen för motorfordon. Om du är medlem av militären, kan en VIN kontroll faller under det ansvar som en befälhavare eller Provost Marshal på din militärbas. Denna kontroll ska göras för alla bärgning fordon som registrerats i Vermont, för att se till att VIN på fordonet matchar den som anges på titelbladet. Skaffa en rubrik för din motorcykel om du inte redan
2

har en, vilket kan göras genom att fylla i en ombyggd /Salvage Titel Application (se Resurser) och betala en $ 28 Avdelning avgift. Du måste ha VIN verifieras innan du skickar denna ansökan. Staten Vermont kräver en hel del information att utfärda en bärgning titel på grund av riskerna med bärgning fordon, du måste svara på totalt 22 frågor om ämnen som antalet cylindrar, mätarställning, och skador på fordonet. Vermont utfärdar inte bärgning titlar för fordon som är över 15 år gammal.
3

Fyll en Vermont Registrering, skatt och avdelning Application efter häleri din titel. Du kommer att behöva lämna personlig information som namn, adress och födelsedatum, samt grundläggande information om din motorcykel.
4

Mail i din ansökan eller lämna den på en lokal DMV kontor tillsammans med anmälningsavgiften, som för en motorcykel är $ 41 för ett år. Bearbetning av en ny registrering tar vanligtvis tre veckor.
5

Förnya din cykel registrering på årsbasis för att hålla den aktuell. DMV kommer skicka dig en förnyad ansökan varje år cirka tre veckor före utgången av den aktuella registreringen. Du kan fylla i formuläret och skicka det med årsavgiften till DMV: s huvudkontor i Montpelier, eller du kan förnya på nätet på bara några minuter genom Vermont DMV hemsida och betala avgiften med ett kredit-eller betalkort. Det tar ungefär en vecka efter förnyelse för att ta emot dina nya licensavtal dekaler och registreringsbevis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110016.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.