DIY Motorcykel Lever Covers

Motorcykel spak Covers Lägg curbvädjan och funktionalitet till din motorcykel. Lägga dekorativa pärlor eller tofsar på omslagen accentuerar stilen av cykeln och möjliggör särskilda personlig anpassning. Lädret Covers Lägg till den totala storleken på spakarna och öka förarens komfort genom att minska hur mycket spakarna bita i fingrarna under manövrering. Ökad greppyta ökar också kontroll och säkerhet genom att minska tendensen hos slät yta på spakarna för att glida i förarens grepp under våta körförhållanden. Tillverka läder spak täcker dig med några grundläggande verktyg. Saker du behöver Sida 2 läder bitar
Razor kniv
Rak kant
filtpenna
läder punch Sida 2 läder skosnören
Visa fler instruktioner

1

Skär lädret med en rakkniv kniv och rak kant för att skapa en rektangel ca 3 inches bred och minst 7 inches lång. Bestäm den ungefärliga längden genom att mäta dina spakar och lägga längden av tofsar, om så önskas. Runt längdmätning uppåt till närmaste hela tum.
2

Håll kortsidan av lädret i läge på spaken så nära hävarmshuset som möjligt för att uppnå maximal hävstång täckning. Markera den yttre kanten av läder med en tuschpenna där den möter ratten i slutet av spaken. Addera 3

Skär av skinnet på märket för en flush kant. För tofsar, skär lädret i remsor med början vid märket och sträcker sig till den önskade tofs längd. Klipp bort överflödigt skinn som är bortom tofs längden med en rakkniv kniv och rak kant.
4

Håll lädret på plats och linda den runt armen. Markera lädret om 3/8-tums kort var det varv över startlinjen kanten av locket på både hävarmshuset änden och växelspaksknopp änden av locket. Placera en rak kant på dessa märken och skär av skinnet med en rakkniv kniv.
5

Punch snörhål om 1/4-tums från kanten av läder med en läder punch. Börja med hävarmshuset änden av locket och fortsätt ner en kant tills du möter vredet änden av locket eller början av tofsar.
6

Fäll spaken locket över sig själv och rikta upp hörn och kanter tillsammans. Sätt i en tuschpenna i de snörhål för att överföra hålplaceringen till den motsatta kanten av locket. Vik upp locket och slå de markerade snörhål ut med en läder punch.
7

Wrap kåpan runt spaken med snörhål på insidan kanten av armen mellan spaken och styret.
8

snör locket på spaken med tunna läder skosnören början vid hävarmshuset änden av kåpan och slutar med knopp änden av kåpan. Säkra snörena med en råbandsknop. Trimma skosnören off om en 1-tums utanför knuten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111555.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.