De bästa Sidecar Bikes

Motorcykel sidvagn är separata sittgrupper som tillåter föraren att bära en extra passagerare utan att ha dem rida bakom dem på sätet. Dessa sidvagn har tredje hjul och typiskt sitta låg på marken bredvid föraren. Enligt sidovagn Industry Council, medan ett fåtal tillverkare gör motorcyklar med inbyggda sidvagn, majoriteten av sidvagn alternativ som finns i Nordamerika är separata enheter som är monterade på motorcykeln med eftermarknaden delar. Fristående Sidecar Motorcyklar

Värdera ett vikande intresse från konsumenter, tillkännagav Harley-Davidson i juli 2010 att det var slut produktionen av sina sidvagn motorcyklar, med 2011 modellerna är det sista året som sidvagn kommer att erbjudas som en Fabriken alternativet. Harley-Davidsons utträde från marknaden lämnade ryska företaget Ural som den enda större tillverkaren av fristående sidvagn motorcyklar i den amerikanska marknaden och med november 2010.

Ural modell linjer tillgängliga i november 2010 inkluderar såväl en-wheel väg och tvåhjuliga dubbla sport modeller. Alla 2010 Ural modeller presenterade en 749 cc, OHV-kyld dubbel cylinder, fyrtakts boxermotor med en elektronisk tändning och manuell växellåda. Den Autoblog webbplats berömde Patrol modell för sin robusthet och hållbarhet, eftersom den överlevde en tung krasch utan några skador.
Boutique Sidecar Rigs

Företag som Liberty Sidecars i Seattle, skapade Washington anpassade sidecars eller sidovagnar i begränsade serier. Liberty Sidecars görs i en liten sats varje månad, med handen-svetsade funktioner och monterade trim. Färgmatchning är också tillgängliga för att säkerställa att sidovagn färg är identisk med färgen på motorcykeln.

Liberty Sidecars är utformade för att passa på många populära Harley-Davidson modeller och är en reproduktion av sidvagn producerade 1937-1966 . De har en sammansatt glasfiber kropp och fender, klassiska bladfjädrar och oberoende bakarmsupphängning. De väger 235 £. och är 78 inches lång med 20 inches av sittbredd. Som av november 2010, var omålade bas sidecars från Liberty tillgänglig för $ 5495.
Retro Sidecar Rigs

Euro sidovagn riggen producerad av kanadensiska företaget Cozy modelleras på Steib LS200 infördes av tyska tillverkaren Steib. Kanoten-nosed sidovagn är konstruerad för att ha en retro utseende och känsla. Den har en gummi-monterad kropp och torsion bar axel chassi fjädring, jämfört med de mer moderna stötdämpare fjädring finns på bolagets Rocket Model. Det är 75 inches lång och 69 inches bred och erbjuder passagerarna 16 inches av sittbredd och upp till 46 tum om benutrymme. I november 2010 var den tillgänglig för en tillverkare förslag pris på $ 2995.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108767.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.