Installation av en Harley Davidson Derby Cover

Harley-Davidsons motorcyklar är ett utlopp för att uttrycka sig själv, vilket gör att maskinens ägare att anpassa nästan varje aspekt och komponent till deras smak. Även komponenter som vanligt som kopplingen inspektionslucka, bättre känd som Derby locket, kan ersättas med en anpassad bit för att återspegla ägarens personlighet. Installera ett nytt Derby lock är en enkel uppgift som kräver endast ett fåtal verktyg. Dock är det rekommenderat att du använder ett stativ för att hålla din motorcykel upprätt, i syfte att förhindra att vätska läcker ut från det primära medan du installerar den nya Derby locket. Saker du behöver
Motorcykel stå eller lyfta
Torx förare
Derby täcker
Derby packning
trasor eller handdukar
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln i upprätt läge med hjälp av en motorcykel stå eller lyfta för stöd.
2

Använd en Torx-27 förare att skruva alla fem skruvar som håller fast den ursprungliga derby locket till den primära bostadsmarknaden på höger sida av motorn. Ställ in skruvarna åt sidan. Dra derby locket och dess packning utanför den primära bostadsmarknaden.
3

hjälp av en ren trasa eller handduk, ta bort olja från derby packning s passande yta på den primära bostadsmarknaden.

4

Förbered nya derby locket och derby packning. Vänd på packningen så att sidan med orden "Mot koppling" tryckt på den står det primära bostäder. Rikta den trekantiga hålet på packningen med det översta hålet på derby locket och placera båda bitarna mot den primära bostadsmarknaden.
5

Infoga en bult och bricka i det översta hålet på derby locket för att säkra täcka mot den primära bostadsmarknaden, skruva fast den i något med en Torx-27 förare. Sätt bultar och brickor till de återstående hålen på derby omslaget.
6

Använd en momentnyckel för att dra åt bultarna till 84-108 tum-pounds, efter en 5 femuddig stjärna mönster uppifrån centrumbult, nedre vänstra bulten, övre högra bulten, övre vänstra bulten, då den nedre högra bulten.
7

Torka bort utspillt primärfluid eller fingeravtryck från den primära bostadsmarknaden och derby täck med en ren trasa eller handduk. Sänk ner motorcykeln från stativet eller lyfta och placera den på sin cykelställ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107065.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.