Hur man tar bort repor från Motorcykel Paint

Att upprätthålla en motorcykel lack bevarar cykeln övergripande estetik. Flygande stenar och väg skräp är vanliga källor för repor i motorcykelns färg. Tvätt eller vaxning motorcyklar med slipande rengöringsmedel kan också orsaka färg att bli repad. De längre repor kvar, är den mer utsatt motorcykeln till elementen. Obehandlade repor kan så småningom leda till att motorcykeln rosta. Ta genast av repor för att återställa och bevara en motorcykel blankt utseende. Lyckligtvis kan grundläggande förnödenheter effektivt avlägsna repor från motorcykel färg. Saker du behöver
trädgårdsslang
Rengöringsmedel för motorcykel
Microfiber rag
skokräm paste
Microfiber applikator pad
Plastbehållare
1 kopp kallt vatten
Tvål skålen
Ultra fina 3000-grit vått /torrt sandpapper
Gummi slipblock
3 frottéhanddukar
polermedel
3 mikrofiberdukar
Swirl märke Eliminator förening
Auto paste vax
3-tums vax applikator pad
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en skuggig plats borta från solljus. Låt cykeln för att svalna helt.
2

Spray motorcykeln med vatten från en trädgårdsslang för att skölja bort lös smuts. Spruta inte vatten i avgasröret. Addera 3

Spray rengöringsmedel för motorcyklar på det angripna färgen. Följ tillverkarens anvisningar på produktens etikett. Torka färgen med en microfiber trasa för att ta bort bugg skräp, fågelspillning och annan vägsmuts.
4

Spraya målade ytan med vatten från trädgårdsslangen för att tvätta bort den tvållösning och grime. Låt cykeln för att grundligt lufttorka.
5

Applicera skokräm pastan till en microfiber applikator pad. Torka av dynan över färgen för att fylla repan med polish. Använd en färg av polish som kontrasterar med färgen för synlighet.
6

Fyll en plastskål med en kopp kallt vatten. Tillsätt tre droppar flytande diskmedel till vattnet. Blanda lösningen. På en gummi slipkloss
7

Place ultrafina 3000-grit vått /torrt sandpapper. Doppa slipblock i skål med vatten och diskmedel.
8

Håll slipblock på en 60-graders vinkel mot repor. Sakta sand längs scratch med korta, lätta drag. Ofta doppa slipblock i såpvatten för att hålla sandpapper blöt. Fortsätt att slipa tills kontrasterande varumärkena försvinner.
9

Torka den slipade ytan med en frottéhandduk. Applicera en sträng polervax längs repan. Buff den målade ytan med en mikrofiberduk med cirkulära rörelser tills polermedel är helt upplöst. Den målade ytan med vatten från trädgårdsslangen för att skölja bort eventuella kvarvarande förening rester
10

Spray. Torka färgen med en ren frottéhandduk.
11

Ansök snurra sammansatt varumärke eliminator direkt till den målade ytan. Följ tillverkarens anvisningar på produktens etikett. Buff den målade ytan med en ren mikrofiberduk med cirkulära rörelser tills föreningen är helt upplöst.
12

Applicera vax auto pasta till en tre-tums vax applikator pad. Coat den målade ytan med ett jämnt lager vax. Låt vaxet torka den tid som rekommenderas av vax tillverkaren.
13

Torka bort vaxet rester med en ren frottéhandduk. Buff den målade ytan med en mikrofiberduk med cirkulära rörelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108766.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.