Hur man tar bort oljefläckar från en Harley Motor

Ta bort oljefläckar från en Harley Davidson motor är en mödosam uppgift om motorn har tagits bort från cykeln och har inte varit kromat eller målas. Oljefläckar på motorn formuläret när en olja packning läcker olja. Damm samlas på oljefläckar och fungerar som en isolator som kan orsaka att motorn köras vid varmare temperaturer än normalt. Byta slitna packningar bör göras innan rengöring fläckar för att undvika upprepning. Saker du behöver
målare plast
Blå maskeringstejp papper
Maskering, 1 rulle
Tandborste, hård-bristled
1 tom burk, halv-liter kommenterar: Mineral sprit
Painter trasor, 1 låda
Visa fler instruktioner
1

kyla motorn helt genom att stänga av den och låta motorcykeln sitta för en dag.
2

Lägg en bit målares plast på marken.
3

Roll motorcykeln på plasten och lägga ner cykelställ.
4

Mask avgassystemet och motorn ram med blå maskeringstejp. Täck baksidan av framdäcket med en bit maskeringspapper. Tape den på plats genom att linda tejpbitar runt däcket. Sätt tejp längs baksidan på framdäcket gafflarna. Mask de nedre sidorna av bensintanken. Mask alla andra delar som inte kommer att rengöras för att undvika splatters av mineralterpentin på dem.
5

Ställ tandborsten i halv-liter behållare med borsten i botten.
6

Häll mineralterpentin in i behållaren tills borsten på tandborsten är täckta med vätska.
7

Ta tandborste och skrubba dess borst på oljefläckar i en fram-och-tillbaka och från sida till sida rörelse. Använd cirkulära skrubbning slag på stora plana områden av motorn och små och tillbaka stroke i svåråtkomliga ställen. Doppa tandborsten upprepade gånger i lacknafta efter varje tvättning, för att ta bort olja från borsten.
8

Rag av nedsmutsade vätska på motorn efter varje tvättning är klar. Fortsätt skrubbning och RASERING teknik tills oljefläckar tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108845.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.