Restaurering av Vintage Honda Motorcyklar

Vintage Honda Motorcyklar gör bra cyklar restaureringsprojekt på grund av lättheten att hitta delar. Honda delar kostar oftast mindre än delar till andra märken, vilket gör Honda restaurering tillgängliga för människor utan en massa tidigare erfarenhet som vill göra en återställning utan att bryta banken. De som tillbringar en restaurering bör också ha i åtanke att om en viss ursprungliga delen är inte omedelbart tillgänglig, kan du använda en modern version för att få cykeln rideable, och ersätta den med en ursprunglig del vid ett senare tillfälle. Saker du behöver
Honda ram
Honda motor
Tillverkarens delar bok
Internet
delar | lackering polish
Metal polish
Verktyg
Visa fler instruktioner
1

Leta grunderna. De tre mest centrala aspekterna av att återställa en vintage Honda motorcykel väljer ram och motor på cykeln som du vill återställa, tillsammans med en modell-specifika delarna bok som identifierar varje av de andra nödvändiga delarna, tillsammans med deras artikelnummer.
Sida 2

Samla ytterligare delar. När du har identifierat den exakta cykel du planerar att återställa, inventering vilka delar du redan har, och vilka delar du behöver. Använd radannonser, både på och utanför linjen för att hitta alla objekt som du fortfarande behöver, och beställa dem så fort som möjligt.
3

Rengör och polera delarna. Som metalldelar komma in, använda metall polish eller ens pärla blästring för att rensa bort eventuell rost och skrovlig. Använd polish för att återställa lackerade delar som kan räddas, och måla om de bitar som har för mycket skada att polera ut.
4

Börja monteringen av cykeln. Eftersom alla gummi delar behöver bytas ut på grund av naturlig försämring av gummi, välj om du vill prova på som original en stil som möjligt, eller om att använda mer moderna ersättare kommer att arbeta utan att förlora utseendet på en vintage cykel.

5

Täck sitsen i en läder eller vinyl som kompletterar stilen på cykeln. Använda den ursprungliga klädseln som mall, skär den nya täckmaterial något större för att ge utrymme för att arbeta. Passa in locket på cykeln och börja med häftning luckan på framsidan av sitsen. Dra luckan ordentligt och häfta ihop sidorna, arbeta dig från framsidan till baksidan, och från sida till sida. Släta ut eventuella rynkor i locket som du går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109421.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.