Hur man tar bort en Honda motorcykel Seat

För att komma åt de inre delarna på någon Honda motorcykel, måste sitsen tas bort. Så, är det viktigt att du kan utföra denna uppgift lätt och snabbt. Processen är ganska enkel, och kräver endast grundläggande, lätt att få hushåll verktyg. Saker du behöver
Standard Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Dra motorcykeln till en öppen, lättillgänglig plats och luta den mot en stadig yta, eller stötta upp med en centralstödet. Kontrollera att motorcykeln är mycket säker, och att det inte kommer att välta. Chansen finns, måste du vridmoment en bult eller två, och du inte vill rubba cykeln och få den att välta.
2

Använd en hylsnyckel för att ta bort fästskruvarna på den bakre delen av båda sidor av sitsen. Vara noga med att inte beröva dessa bultar, eftersom du måste återanvända dem ofta för att ta bort och fästa sitsen.
3

Dra försiktigt av plast side-paneler på cykeln sönder. Dra inte dem särskilt långt, eftersom det kan orsaka panelerna att böja och bleka, eller ens bryta.
4

Skjut sätet bakåt mot den bakre stänkskärmen, medan du fortfarande håller panelerna bort från varandra . Detta gör att den främre fliken på sätet för att glida ut från sin säkra spärren.
5

Dra sätet resten av vägen utanför och ställ den åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106365.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.