Hur man installerar ett Screamin 'Eagle Fork Brace på Softail

Även Harley-Davidson är ofta synonymt med kvalitet byggda amerikanska motorcyklar, men för fabriken direkt modeller, gaffeln --- den metalliska delen som ansluter framhjulet till styrmekaniken --- har en tendens att vibrera vid höga hastigheter. Medan prestanda inte påverkas, kan vibrationen vara en ovälkommen distraktion för föraren. Lösningen är en gaffel stag, en eftermarknad tillägg som kan fästas på soft-tail Harley-Davidson motorcyklar som kommer att eliminera störande vibrationer. Saker du behöver
insexnyckel
Screamin 'Eagle gaffel stag
Visa fler instruktioner
1

Använd en lämpligt dimensionerad insexnyckel för att lossa varje hexagonala innehavet bultar på den nya gaffeln hängslen fastsättning klämma systemet. Dra försiktigt i den yttre delen av varje klämma för att få dem att öppna upp. Använd insexnyckeln igen, denna gång för att lossa klämmorna på korset medlem av stag.
2

Skjut stag mellan varje framhjulet gafflar, overtop framhjulet framskärm, och linje upp toppen av varje klämma med motsvarande gummistövel som är direkt under den. Nåla ner klämmorna och använd insexnyckel för att dra åt varje skruv ett halvt varv.
3

Kontrollera inriktningen av stag som du fortsätter att dra åt bultarna ytterligare varv. Stanna när stag är säker, men se till att inte för hårt eller du riskerar att skada stag eller repa gaffel. Avsluta jobbet genom att säkra bulten på tvärbalken. Om några vibrationer fortfarande är närvarande när körning, upprepa stegen för att dra åt bultarna, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110628.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.