Hur polska Motorcykel Hjul

Rengöring och underhåll av din motorcykel verkar vara en enkel uppgift. För att göra ett grundligt arbete, kräver dock polering motorcykelns hjul. Ren, polerad hjul tillföra mycket till de goda utseende av en motorcykel, återvänder den till att just köpt look. Polering dina hjul är en kort process och kräver endast grundläggande städredskap. Saker du behöver
Hot, tvål Rags vatten
gammal tandborste
Chrome polish (eller metall-specifik polish, om så önskas) katalog Tire dressing
Visa fler instruktioner
1

Park din motorcykel på en plan, ren yta. Kontrollera att cykeln är så stabil och säker som möjligt.
2

Använd varmt tvålvatten och en trasa för att rengöra varje däck och alla ytor på hjulen. Gör ett bra jobb, som polish bara fungerar bra på helt rena ytor.
3

Använd en gammal tandborste för att skrubba kanterna och alla sprickor i motorcykelns hjul. Håll skrubbning tills du tar bort all rost, smuts eller annan uppbyggnad.
4

Skölj däcken med rent vatten och låt dem torka innan du fortsätter.
5

Häll en liten mängd krompolish på en trasa. Du kan använda polish specifika för aluminium eller klassiskt stål om fälgarna är tillverkade av detta material, men krompolish oftast ger ett ljusare sken. Försiktigt gnugga polish över alla metallytor i motorcykelns hjul. Ringa in den polska fram och tillbaka, som arbetar den in i porerna i metallen. Gnid raskt med en ren trasa tills metall glimmar.
6

Häll en god mängd däck dressing på en trasa och sprida den över ytan av motorcykelns däck. Rub förbandet fram och tillbaka, som arbetar den in i porerna i gummit. Håll gnugga tills du ser en stadig, även lysa in i båda däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107516.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.