Hur till Ändra Motocross Triple Clamps

Triple klämmor är utformade för att ge en solid montering punkt för en motorcykel framgaffeln och styret. En typisk gaffelkronan består av en övre och en nedre sektion med en svetsad stål stam. Även en dirt bike s styrkronor är ganska tålig, kan den grova terräng och manövrar hittade på en motocross kurs tänja trippelklämma eller Styrspindel, kastar smutsen cykelns hjul ur läge och orsakar stabilitetsproblem. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckel
uttag
Flat skruvmejsel kompressor
Air utrustad med ett slag pistol
Dirt bike stand
Hooked skiftnyckel
Steering stem kullager
Visa fler instruktioner
1

bort gaspedalen montering och front-broms huvudcylinder från höger styret. Lossa gasreglaget församlingens skruvar med en stjärnskruvmejsel och dra övre spjällhus ifrån gaspedalen röret. Dra vajrarna ur gasreglaget röret och skjut röret och nedre spjällhuset off på styret. Skruva ur skruvarna framifrån-bromshuvudcylindern fäste med en hylsnyckel. Dra huvudcylindern bort från styret.
2

bort kopplingshandtaget och handtag från vänster handtag. Lossa bulten på framsidan av kopplingsspakens abborre med en hylsnyckel och skjut den bort från handtaget. Bänd en liten del av handgreppet längre bort från styret med en platt skruvmejsel. Lossa handtaget från styret med tryckluft appliceras med ett slag pistol. Dra greppet och kopplingsspakens abborre off på styret.
3

Lossa främre bromsok s bultar, framaxeln muttern och axeln bultar nypa på undersidan av fronten gafflar, om någon, med en hylsnyckel. Ställ motorcykeln på en dirt bike stand att lyfta framhjulet från marken. Skruva loss bromsok s bultar helt och ta bort bromsok och huvudcylinder från motorcykeln. Skruva framaxeln muttern och dra ut axeln på framgaffeln och hjulet. Rulla ut framhjulet bort från gaffeln.
4

Lossa nypa bultar på ändarna av de övre och nedre styrkronor med en hylsnyckel. Dra den främre gaffel rören ur båda styrkronor.
5

Lossa styrhöjare nötter från botten av den övre gaffelkronan med en hylsnyckel. Dra styret, stigrör och risers "bussningar gummi ur den övre gaffelkronan.
6

Lossa styrspindeln muttern från toppen av den övre gaffelkronan med en hylsnyckel och dra den övre klämman åtskild från motorcykeln. Håll nedre gaffelkronan på plats och skruva loss Styrspindel krage med en hakad skiftnyckel. Dra locket och det övre lagret av av styrspindeln. Ta bort den nedre gaffelkronan från ramens styrhuvudet. Kassera den undre lagret bifogas Styrspindel.
7

Montera nya kullager Styrspindel på den nya gaffelkronan. Sätt ihop motorcykeln, följa anvisningarna för borttagning i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110310.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.