Suomy Visor Instruktioner

Suomy är ett italienskt företag som tillverkar motorcykelhjälmar och skyddsutrustning. Suomy hjälmar är gjorda av ballistisk plast och kevlar för att uppfylla internationella säkerhetsstandarder. De Sumoy hjälmar är utrustade med full face visir som förhindrar vägobjekt och buggar från pelting dig i ansiktet under åkattraktioner. Använda visiret är en okomplicerad process. Använd inte antifog krämer eller rengöringsmedel på Suomy visiret eftersom de bryts ned de kemiska beläggningar företaget behandlar dem med. Saker du behöver
spak Suomy lyft (medföljer hjälmar)
Visa fler instruktioner
1

satte hjälm på och skjut in och upp på visiret för att höja det för öppet ansikte ridning. Skjut hissen-spaken på vänster sida (skjut in den Lyftspaken kortplats) för att öppna visiret mekanism som låter dig höja visiret upp.
2

Tryck ned visiret aning och skjut på hissen-spaken åt vänster för att låsa visiret i upprätt läge. Det finns två låslägen för visiret:. Helt upp och helt ned
3

Sätt hissen-spaken i sidan spåret och lyfta visiret upp. Skjut visiret låset bakåt och sedan nå in i hjälmen och tryck på låsknappen för att frigöra den vänstra sidan av visiret för borttagning. Upprepa processen för höger sida av visiret och avlägsna visiret från hjälmen. Ta visiret att torka det eller tvätta bort det med tvål och vatten.
4

Knäpp vänster och höger sida av visiret i hålen visirets lås. Sätt in låset-spaken och skjut ner och in i låset visir hålen för att sätta tillbaka den på hjälmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111055.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.