Motorcykel avgassystem Turnout Tips

Om du vill ha en starkare motorcykel eller bara vill ändra sitt utseende utan att installera ett helt nytt avgassystem, byta ut slutrör. En typ av slutrör, kallas ett valdeltagande, ser ut som sina namnet låter. Denna slutrör vänder sig bort, eller ut, ur kroppen av motorcykeln på en 30-graders vinkel. Eftersom installationen av spetsen inte är enkelriktad, är dessa tips även känd som turndown tips. Placering av Exhaust Tip

långa röret på sidan av en motorcykel, som vanligtvis kallas den "avgasröret," består av tre delar: en värmesköld, en intern avgasröret och ett avgassystem dricks. Spetsen passar mellan värmeskölden och avgasröret och hålls på plats av rörklämmor. Tipset tjänar till att rikta avgaserna och ändra utseendet på röret.
Typer av material
tips

Avgassystem kommit i krom eller rostfritt stål. Du kommer att vilja välja samma typ av metall som din befintliga avgassystemet för att undvika eventuella reaktiva metallkorrosion eller slitage. Dessutom finns det en färg och glans skillnad mellan dessa metaller, så en krom spets på ett stålrör skulle vara märkbar.
Billigt och enkelt installation

Ta bort den gamla spetsen och installera en ny är en ganska enkel uppgift. Bara lossa slangklämmor på värmeskölden nära slutrör. Dra försiktigt ut det gamla slutrör. Sätt in den nya slutrör, pekar slutet ut eller ner som du önskar. Se till att spetsen passar över avgasröret och under värmeskölden. Kontrollera att se till att spetsen, rör och värmeskölden är alla flush. Dra åt rörklämman.
Andra typer av tips
tips

Avgassystem finns i olika längder och storlekar så anpassning är obegränsad. De kan ha raka eller vinkel skurna öppningar. Vinkeln av snittet kan justeras för att göra en mer spjut-liknande utseende. Du kan även köpa enstaka eller Twin Fin tips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107742.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.