Hur till Mount Däck på en Harley Davison

Harley Davidson Företaget grundades av William Davidson och Arthur Harley 1903 och sedan dess har varit en av de ledande inom motorcykel produktionen. Att hålla däcken pumpade ordentligt, kontrollera däcken ofta och tittar noga efter problem efter ridning över risker är alla en del av att hålla din Harley Davidson i trim. Även de bästa vårdas Harleys behöver ibland ett däckbyte. När du gör reparationer av din Harley, måste du veta hur man monterar däcken på din motorcykel. Saker du behöver
Motorcykel lift Ändra stand
Insexnyckel
Ratchet skiftnyckel
ventilkärnan Tool Review Däck strykjärn
All Purpose däck sprayar rengöringsmedel
Rags
Rust Remover Review Helper Review gängsmörja
spänningsprovaren
Sprint
Visa fler instruktioner
1

Sätt din motorcykel på en hiss. Använd domkraften för att lyfta den tills du kan arbeta bekvämt på däcken. Lås hissen på plats på alla sidor.
2

Ta bort det gamla däcket. Använd insexnyckeln för att lossa de monteringsfästen som håller hjulen på bromsbeläggen. Ta bort muttern i hjulaxeln med hjälp av en spärrnyckel. Låt luften ur däcket och ta bort hjulet.
3

Töm nya däcket med ventilkärnan verktyget. Placera sedan hjulet på förändrade montern.
4

Skjut de båda däcksidorna tillsammans genom att dra däcket åt sidan så långt du kan. Tryck kulorna på plats i den smalaste delen av fälgen.
5

Tuck ett däck järn i den lösa utrymmet mellan vulsten och fälgen. Stick en annan däck järn 4 inches bort från den första mellan kulan och fälgen. Ta vulsten upp och över kanten. Fortsätt att tillsätta däck strykjärn tills du kan få en sida av däcket från fälgen helt. Upprepa detta för att få den andra sidan av däcket från fälgen.
6

Ta bort röret inifrån däcket. Om du har ett slanglöst däck, ta bort spindeln.
7

Rengör områdena runt ventilspindeln och pärla med all-purpose däck sprayar rengöringsmedel och trasor. Använd rostborttagare att bli av med någon rost runt kanten.
8

Installera en helt ny ventilskaft om du har ett slanglöst däck. Leta efter den gula prick som indikerar när den nya ventilskaftet borde gå.
9

Tillsätt lite luft i röret om du använder ett däck med ett rör. Du måste lägga precis tillräckligt för att se till att slangen inte är vriden. Sätt in röret i däcket.
10

Tryck pärla på botten med händerna. Försiktigt installera resten av däcket på fälgen med däcket järn.
11

Tryck pärla på toppen av kanten med händerna och försiktigt installera resten av däcket på fälgen. Se till att inte pressa tuben ordentligt om du använder klädsel med en slang.
12

Dra pärlan remmen runt däcket och se till att pärla uppslag. Fyll på luft i däcket och släpp vulsten remmen samtidigt. Kontrollera för att se att däcket placeras jämnt över kanten. Placera däcket i såpvatten för att vara säker på att det inte finns någon luft som kommer ut.
13

Lace tillbaka hjulet på cykeln genom att använda break annonser som vägledning. Skjut ratten på försiktigt hålla den så rak som möjligt. Försiktigt bända break pads om du behöver.
14

Lokalisera trissa och försiktigt handen drivremmen på det. Gradvis sänka lyften. Detta kommer att orsaka svängarmen justerare att justera med ratten så att du kan byta ut axeln. Justera ratten på sin rätta plats.
15

Applicera lite gängsmörja på axeln och sätt tillbaka den på plats. Dra åt muttern med spärrnyckel. Dra åt och justera bältesförsträckare. Kontrollera spänningen med en mätare och om den är korrekt, låsa den på plats. Om det inte är korrekt, justera tills det är och sedan låsa den på plats. När den är låst, sätta i en ny saxpinne. Ta hissen ner och ta cykeln. Se till att allt är låst ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107388.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.