Hur du ändrar tändstiftet trådar i en 1500 Goldwing

Den Goldwing GL 1500 är en stor touring motorcykel tillverkad av Honda . Denna top - of-the - line -modellen tillverkades från 1988 till 2001 , då det ersattes av GL 1800 Goldwing . GL 1500 använder en vätskekyld , sexcylindriga 1520 cc motor . Tillsammans med andra regelbundet underhåll , kommer att upprätthålla tändstift och tändstift trådar säkerställa livslängden på din GL 1500 och hålla den körs på ett säkert sätt . Saker du behöver
Tändstift trådar
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera tändstiften genom att ta bort sidoplåtarna på höger och vänster sida av Goldwing motor . Ta tag i ett enda tändstift tråd , precis nedanför där det fäster själva tändstiftet , och ge den en mild dragning . Tråden ska dyka rätt ut .
2

Följ tändkabeln till dess motsatta ändpunkt , där den ansluter till distributören . Dra försiktigt att helt ta bort tråden .
3

Installera den nya tråden genom att snäppa den på plats vid tändstiftet änden och fördelarlocket slut . Det är bättre att göra en tändkabeln i taget , snarare än att få dem blandas upp och riskera problem med motorn , så avsluta en tråd innan vi går vidare till en annan .
4

Upprepa denna process för resterande gnistan tändkablarna och ersätta sidoplåtarna på din Goldwing motor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109799.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.