Hur man byter bromsbeläggen på en Harley-Davidson Road King

Harley-Davidson är en amerikansk motorcykeltillverkare som började tillverka tvåhjuliga fordon i början av nittonhundratalet. The Road King är en stor touring cykel som kommer med en twin-cam V-twin motor, sadelväskor och hellånga brädor golv. The Road King är även tillgänglig med en valfri sida bil. För att bromsa den 812-lb. motorcykel, är ordentlig broms underhåll är ett måste. Saker du behöver
¼-tums 12-punkters box slutet skiftnyckel
10mm skiftnyckel
Spårskruvmejsel
Byte bromsbelägg
Bromskloss smörjmedel
Visa mer instruktioner
1

Leta bromsoket, som är monterad på den främre skivbromsrotorn. Lossa, men ta inte bort, de två små bromsbelägg håller stiften med en 12-punkters ¼-tums box fast nyckel i en moturs riktning.
2

Ta bort de två skruvarna som håller fast bromsok till framgaffeln med en 10mm skiftnyckel vände i moturs riktning. Ställ in skruvarna åt sidan. Skjut bromsok ner rotorn att rensa framskärmen. Var försiktig när den flexibla bromsledningen kommer fortfarande vara ansluten till bromsoket.
3

in en skruvmejsel i mellan de två bromsbelägg i tjocklek och bänd dynorna isär, vilket trycker kolven tillbaka in i bromsoket, skapa utrymme för de nya tjockare bromsbelägg.
4

bort bromsbelägg håller stiften som lossades i steg 1. Skjut bromsbeläggen upp ur bromsoket och kasta dem.
5

Applicera ett tunt lager av bromsbeläggens smörjmedel på baksidan av de nya bromsbelägg för att hålla dem från att gnissla i framtiden. Skjut kuddar i bromsoket med den böjda änden mot den bakre delen av motorcykeln. Kör bromsbelägg håller stiften i monteringshålen i tjocklek, men dra inte åt dem.
6

Skjut bromsoket tillbaka på rotorn och dra åt de två fästbultarna med en 10mm skiftnyckel i ett medurs riktning. Dra stiften bromsbelägg med en ¼-tums skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107086.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.