Om Camping Tält för motorcyklar

tanke camping tält för motorcyklar liknar överväger camping tält i allmänhet. Den största skillnaden är övervägande av platstillgång på en motorcykel. Detta utrymme kommer att variera med motorcykel och genom vilken typ av bagage en motorcyklist har installerat. Motorcykel bagaget kommer i olika former och storlekar, som bidrar till att diktera storleken och formen på en kollapsad tält. Funktion

Camping tält för motorcyklar är tält som är packbar för motorcyklister att bära när touring (som liknar backpacking, bara på en motorcykel). Dessa tält ger avskildhet och skydd från naturen och elementen för motorcyklister. De finns i många och olika storlekar, och är oftast dimensionerade med antalet människor varje tält är tänkt att hålla.
Funktioner
tält

Camping för motorcyklar görs från en mängd olika material, och valet kommer i allmänhet att komma ner till önskad nivå. De kan grovt delas in i vattentäta och icke-vattentät tält. Andningsbara tält är vanligtvis önskvärt, på grund av kondens som kommer att byggas upp hos ett tält under användning. Vissa andas tält har en andra liner av mesh som ger en ytterligare barriär mot insekternas liv. Ett regn flyga hjälper till att hålla någon fällning utanför. Medan ridning en motorcykel
Storlek

skillnad camping i en bil, camping innebär att en motorcyklist måste överväga lagringsutrymme mycket noga. Därför är det viktigt att välja en camping tält som passar i en motorcykelns påsar. Om en motorcyklist blir camping med något belopp av regelbundenhet och inte redan har påsar, är det lämpligt att överväga att köpa både påsar och ett tält med detta faktum i åtanke. Medan en camping tält är tekniskt knuten till passagerarsadeln av en motorcykel med bungees, kör en motorcyklist risken för ett blött tält om nederbörd träffar.
Överväganden

Motorcykel camping experten Bill Johns rekommenderar starkt att köpa en markduk eller liggunderlag för camping när tältet är köpt. Detta hjälper till att hålla omgivande fukt från marken från att läcka in i ett tält. Även om det är en enkel enhet, kan den lägga år till en tältets livslängd. Emellertid bör det noteras att arket eller väven inte bör överstiga den del av botten av tältet. Om den gör det, kommer det att fånga vatten på toppen av sig själv som då blir ond upp av tältet och att besegra hela dess syfte.
Varning

Glasfiber tältpinnar bör undvikas på grund av en extrem benägenhet för brott. Aluminium tältpinnar kan kosta lite mer, men deras livslängd och hållbarhet att kompensera för den initiala kostnaden utlägg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107280.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.