Hur du anpassar Yamaha V-Star 650

Yamaha V-Star raden av motorcyklar har utformats speciellt av företaget för att vara lätt anpassningsbar. De erbjuder flera varianter och tillbehör än de som erbjuds av eftermarknaden. Du kan skräddarsy din V-Star 650 genom att förändra komfort, utseende och prestanda. Många av dessa ändringar kan göras av en ambitiös och kunnig göra det själv ägare. Följ stegen nedan för att anpassa din Yamaha V-Star 650. Saker du behöver
kataloger tillbehör
Grundläggande verktygssats
Painter
verkstad
Visa fler instruktioner
Comfort
1 Lägga till en anpassad sits bidrar till åkkomfort.

Skräddarsy din motorcykel för komfort. Anpassad eftermarknaden sits förbättra utseendet och personlig komfort. Dessa enkelt bolt on i stället för ditt lager sits.
2

Byt styret med en konfiguration som är mest bekvämt för dig. Sitt på olika motorcyklar med olika stilar, och välj de barer som bäst uppfyller dina behov.
3

Ersätt fotpinnar med egna pinnar eller golvbrädor. Dessa inte bara öka din komfort, lägger de också till den anpassade utseendet på din motorcykel.
Utseende
4

Anpassa din motorcykel utseende. Byt lager fästelement med krom och kära. Byt kablar och bromsslangar med flätade linjer.
5

Byt till anpassade hjul på din motorcykel. Hjul är tillgängliga för V-Star från flera on-line återförsäljare och egna butiker.
6 Anpassad färg ger en individuell touch till din motorcykel.

Har motorcykeln målade. Detta kan ske genom tenn utbytesprogram med egna butiker, eller genom att ha din tank och fendrar målade av en lokal konstnär. Konsultera lokala verkstäder för att hitta målare med ett gott rykte.
Prestanda
7 Lägga till anpassade avgassystem förbättrar din V-stjärnan prestanda och utseende.

Anpassa din V-Star 650 prestanda. Detta kan enkelt göras genom att ersätta ditt avgassystem. Det finns flera konfigurationer tillgängliga från flera återförsäljare. Rådgör med din lokala verkstad för att hitta vilka kombinationer har fungerat bra för andra V-Star ägare.
8

Byt ditt luftintag. Det finns flera typer tillgängliga från återförsäljare som lägger en egen look och öka prestandan på din motorcykel.
9

Har din motor modifieras. Om Inlopps och avgassystem inte har gett dig den prestanda du önskar, har en verkstad bygga om din motor med prestanda modifieringar såsom större kolvar och bättre ventiler. Patrick Racing och Wiseco erbjuder motordelar prestanda för V-Star.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109976.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.