Hur man reparerar blinkers på en 1995 Kawasaki Vulcan

Kawasaki sålt tre modeller under Vulcan banner 1995, drivs av 750, 800 eller 1500 cc V-twin motorer. Varje modell har en distinkt stil som skiljer det från dess stablemates, låta ryttare att välja den Vulcan som bäst passar deras individuella smak. Tyvärr var de framåtriktade blinkers används av alla tre modellerna känsliga för skador, ofta avbrutna deras montering baser. Medan Vulcan 750 s blinkers var lätt att avlägsna från strålkastaren parentes, monterade de 800 och 1500 varianter sina blinkers till gaffelbenen eller under strålkastaren locket. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
6 och 8 mm Allen skiftnycklar
10, 12 och 22 uttag mm
Hylsnyckel
Momentnyckel
6 och 8 mm Allen uttag

Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på sidostödet.
2

Skruva loss skruvarna från sidorna och ovansidan av strålkastaren skalet, med en stjärnskruvmejsel. Dra Strålkastarglas och bifogade krom ring ur strålkastaren skalet. Dra ur kontakten från baksidan av strålkastare linsen, ställ sedan in objektivet åt sidan.
3

Lägg en handduk över motorcykeln bränsletank. Skruva loss den övre styret bultarna riser klämma, med en 8 mm insexnyckel. Dra den övre riser klämmor off på styret för hand. Lyft styret från de nedre riser klämmor, lägg sedan styret på den täckta bränsletanken.
4

Skruva den stora muttern från centrum av den övre gaffeln klämman, som ligger mellan de lägre styrhöjare klämmor , med hjälp av en 22 mm hylsa och en hylsnyckel. Lossa nypa bultar på båda sidor av den övre gaffeln klämma, med användning av en 6 mm insexnyckel. Dra den övre gaffeln klämma bort från toppen på framgaffeln rören för hand.
5

Skruva den främre blinkers monteringsmuttrarna från insidan av strålkastaren locket, fäst på framsidan av den övre gaffeln klämma, med hjälp av en 12 mm hylsa och en hylsnyckel. Följ ledningarna blinkers till kontakterna inrymt i strålkastaren skalet. Dra ut kontakterna och sedan dra blinkers från strålkastaren locket. Detta gäller bara till VN1500 modeller.
6

Skruva av ekollon mutter från frontkåporna blinkers, placerade på båda gaffelbenen nära strålkastaren, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Följ ledningarna blinkers till kontakterna inrymt i strålkastaren skalet. Dra ut kontakterna, skjut sedan blinkers upp och stänga av gaffelbenen. Detta gäller bara till VN800 modeller.
7

Installera de nya blinkers på strålkastaren locket. Dra blinkers bultar till 12 foot-pounds, med hjälp av en 12 mm hylsa och en hylsnyckel, om du arbetar på en VN1500 Vulcan. Alternativt, skjut blinkers ner gaffelbenen och montera blinkers täcker in fästena blinkers. Dra åt ekollon muttern till 12 foot-pounds, med hjälp av en 10 mm hylsa och en momentnyckel.
8

Koppla kontakterna blinkers till motsvarande kontakter inrymt i strålkastarens skalet.

9

Skjut den övre gaffeln klämman över främre gaffelrören. Dra åt de övre gaffel bultarna klämma nypa till 14,5 foot-pounds, med hjälp av en 5 mm Allen-uttag och en momentnyckel. Dra åt den övre muttern gaffel klämma till 29 foot-pounds, med hjälp av en 22 mm hylsa och en momentnyckel. Montera styret på de nedre styrhöjare klämmor, placera sedan den övre riser klämmor över styret. Dra åt de övre skruvarna riser klämma till 43 foot-pounds, med en 8 mm insex hylsa och en momentnyckel.
10

Anslut strålkastaren uttaget på baksidan av strålkastare linsen, skjut linsen och dess täckring i strålkastaren skalet. Skruva fast skruvarna på plats längs toppen och sidorna av strålkastare skalet, med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111322.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.