Harley Davidson Avgasrör Removal

En Harley-Davidsons avgasrören är bland de mest utmärkande dragen på dessa stora motorcyklar. Oavsett om din Harley-Davidson har en enkel eller dubbel pipa, ta bort det innebär lite planering och lite muskler. Den demonterat röret kan vara tungt att flytta ut ur maskinen när den är lossas. När du tar bort avgasrören, se till att inte låta rören falla eller ding mot motorcykelns ram eller marken. Du behöver inte skada att felfri kromfinish genom en vandrande halka. Engine Connection

Det första du bör göra är att koppla bort rören från motorns insugningsrör. Detta är viktigt eftersom du inte vill att den stöds vikten av rören drar på motorns anslutningsfläns. Använd en skiftnyckel låda slut att ta bort sexkantskruvarna som fäster röret till motorn. Det finns en fläns används för att säkra den utsvängda röränden till motorn. Dra flänsen ifrån motorn efter bultarna tas bort.

Flänsen är ur vägen vara säker på att rensa bort något av den gamla packningen material används för att göra en tät förslutning. Du kanske också vill begränsa eller täcka motorns luftintag för att förhindra föroreningar från att komma in.
Fasteners

Demontera skruvarna som håller fast avgasrören till ramen från varje slut till mitten. Börja på baksidan och ta bort konsolen fastsättning avlägsna sedan fästet på framsidan av rören. Gör detta fram och tillbaka tills endast den centrala fästet är säker. Denna procedur kommer rören från att tippa framåt eller bakåt och möjligen kollidera med ram.

Vad du kanske vill göra i detta läge är linda rören med en trasa butik trasa på varje plats där rören kan kontakta ramen. Detta kommer att förhindra eventuella skador på krom eller ram måla.
Demontering avgasrören
p Det skulle vara bäst för att få en vän att hjälpa till med detta steg. Med någon vid varje ände av rören, lyft och noggrann manövrera framåt rörkrökar runt ramen och bort från motorcykeln. När bort, placera rören horisontellt på en yta bort från gångtrafik eller barn. Inget behov av att komma så här långt och har rören repig eller bucklig av en sko eller en dåligt kastat baseball! Håll också röret horisontellt. Detta kommer att förhindra att vikten av rören böjning eller krympning både utsvängda flänsade änden och tunn metall avgasporten på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107144.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.