Hur du anpassar en Suzuki GS 500

Suzuki GS 500 är en ingångsnivå gata motorcykel med två varianter, GS 500E, tillverkad 1991-2004, och GS 500F, som började produktionen under 2004. GS 500 är en relativt lätt motorcykel, vilket gör den väl lämpad för nybörjare, men det är 500 cc parallelltwin motorn ger gott om kraft för de flesta street ridning. Anpassa denna motorcykel kan innehålla en mängd större och mindre kosmetiska förändringar och mekaniska förändringar. Saker du behöver
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
Minor Mekanisk anpassning
1

Source en eftermarknad ljuddämparen eller förändra beståndet ljuddämparen genom att ta bort den förbryllande. Detta är en vanlig modifiering för de flesta motorcyklar som du kommer att vinna några hästkrafter för relativt lite pengar.
2

Skaffa en eftermarknad kit förgasare jet. Även relativt svårt att installera, kommer du att skörda vissa prestanda vinster och öka motorns verkningsgrad.
3

Köp en eftermarknad filterprestanda luft, såsom den populära K & N varumärke. Detta är en enkel swap och kommer lätt öka prestanda och motorns verkningsgrad.
Stora mekaniska Anpassning
4

Source en eftermarknad kedjehjul kit med en 15-tand drevet. Detta är en medelsvår modifikation att utföra, men detta kommer att förändras köregenskaperna genom att öka cykelns låga end vridmoment och effekt.
5

Uppgradera GS 500 genom att ersätta den bakre upphängningen. Dessutom kan du uppgradera den främre hjulupphängningen genom att ersätta oljan med en tyngre vikt och placera tyngre fjädrar i lager rören. Alternativt, finns det andra Suzuki motorcyklar som kan fungera som donatorer för fjädringskomponenter som ger drastiskt bättre fjädring prestanda, speciellt för tyngre.
6

Skaffa eftermarknaden delar broms byte, inklusive rotorer och trampdynor. Som med fjädring, kan andra Suzuki motorcyklar har kors kompatibilitet med deras bromsdelar, och dessa alternativa broms delar kan drastiskt öka bromsverkan. Addera Cosmetic Anpassning
7

Plan en anpassad färg jobb. Välj vilken färg och stil du vill måla tanken och matchande plastdetaljer. Välj en ansedd motorcykel målare. Om du har de kunskaper och verktyg, kan du fylla även jobbet själv. Detta kommer att ställa din GS 500 bortsett från lager cyklar.
8

Skaffa Aftermarketkåpor att få ett liknande utseende till GS 500F med din "nakna" GS 500E. Detta är ett tidskrävande projekt, men kåpor ger bättre vindskydd och en distinkt utseende.
9

Köp eftermarknaden signalljus, bakljus, eller under glöd lampor för din GS 500. Det finns ett brett utbud av tillbehör på marknaden att mixa och matcha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110323.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.