Hur man installerar en Kawasaki 2000 Vulcan Riser

Den Vulcan 2000 är den största cruiser-stil motorcykel i Kawasakis lineup. Med ett gång branschledande 2053-kubiks V-twin motor, kunde Vulcan 2000 outpower sina konkurrenter medan ansträngning sluka oändliga miles av motorvägen. Blotta storleken av motorcykeln kan leda till problem för mindre ryttare, tvingar ryttaren i en obekväm sträcka på styret. Installera en ny uppsättning av stammar, som monterar styret till framgaffeln, kan minska detta avstånd och gör din Vulcan så bekväm som den är kraftfull. Om du gör det, dock kräver fullständig borttagning av motorcykelns enorma strålkastare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
5, 6 och 8 mm Allen skiftnycklar
Handduk
14 mm socket
Hylsnyckel
14 mm fast nyckel
Semi-permanent gänglåsning lim
Momentnyckel
8 mm Allen socket
Visa fler instruktioner
1

bort det yttre strålkastare Täckring skruvar, med en stjärnskruvmejsel. Ta tag i botten av trimringen med båda händerna och dra sedan Strålkastarglas och trimma ring upp och ut ur strålkastaren skalet. Dra strålkastaren kontakterna lamphållaren. Ställ strålkastare linsen åt sidan.
2

Ta bort det övre locket strålkastare skal, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Ta bort fästet Strålkastarglas från insidan av strålkastare skalet, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Avlägsna skruvarna från båda sidor av strålkastare skalet, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Dra den vänstra och högra delarna av strålkastaren skalet isär och ta bort dem från framgaffeln.
3

Lägg en tjock handduk över motorcykelns bränsletanken. Koppla bort alla fyra elektriska kontaktdon fästa vid framgaffeln. Ta bort de styrhöjare caps, som ligger på toppen av den övre gaffeln klämman, med en 8 mm insexnyckel. Lyft styret ur stammarna, lägg sedan styret på bränsletanken.
4

Lossa styrhöjare bultar och muttrar, med hjälp av en 14 mm hylsa, en hylsnyckel och en 12 mm fast nyckel . Dra stiger ut ur den övre gaffeln klämman, för hand.
5

Coat den nya styrhöjare montering gängor med en semi-permanent gänglåsning lim. Montera det nya styret risers och bultar på den övre gaffeln klämman. Skruva stigaren muttrar på bultarna, dra sedan åt muttrarna till 25 foot-pounds, med en momentnyckel och en 14 mm hylsa.
6

Lyft styret i styret risers "vagga. Placera riser lock över styret och den nya styret risers, sedan löst skruva bultarna på plats, för hand.
7

Sitt på motorcykeln med båda händerna på styret. Flytta styret från fronten och bakåt, tills styret är inställd på en bekväm ställning. Dra åt bultarna riser cap till 25 foot-pounds, med en 8 mm Allen socket.
8

Anslut de elektriska anslutningarna och placera vänster och höger sektioner strålkastare skalet på framgaffeln. Skruva strålkastare skalet fästbultar på plats, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Sätt tillbaka konsolen Strålkastarglas, med hjälp av en 6 mm insexnyckel. Sätt tillbaka den övre strålkastare täcker, med hjälp av en 5 mm insexnyckel.
9

Anslut sockets strålkastarlampan på lampan stiften på baksidan av strålkastare linsen. Haka fast den övre delen av den yttre strålkastare trimringen över utsprånget på toppen av strålkastarens skalet. Tryck på undersidan av strålkastarens lins i strålkastaren skalet, skruva sedan de yttre täckring skruvar på plats, med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111520.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.