Hur Gap en Sportbike Spark Plug

Moderna sport cyklar är prestanda-fokuserade, aggressiva vägmaskiner som överträffar de normer som fastställts av modellerna görs bara år sedan. Med vissa sport cyklar kan upprätthålla hastigheter nära 200 mph, förlitar de sig tungt på en hög tillstånd av melodi och underhåll. Även de minsta komponenterna kräver precision inställningar för att ge hög prestanda förväntas. En sådan komponent är tändstiftet, vilket främjar förbränning genom att en elektrisk gnista över ett gap mellan paret elektroder på sin spets. Saker du behöver
Automotive Tändstiftsgap Tool Review Spark Owners plug
eller servicehandboken
Needle tång näsa
Visa fler instruktioner
1

Ta det nya tändstiftet ur förpackningen och mät gapet avståndet genom att skjuta den minsta "känselspröt" på gapet verktyget mellan de två elektrod på spetsen av pluggen. Arbeta dig igenom de olika känselspröt storlekar stegvis tills känselspröt glider genom elektroderna med en liten mängd av spänning. Detta är det aktuella avståndet i gapet.
2

Se dina ägare eller servicehandboken för rätt gap inställningar. Om gapet är korrekt inställd, installerar tändstiftet in din motorcykel. Addera 3

Ställ mellanrummet genom att trycka försiktigt på det yttre, eller marken, elektrod. Elektroden behöver inte nå särskilt långt. Kontrollera igen gapet avståndet med gapet verktyget.
4

Återställ gapet, om nödvändigt, genom att lyfta jordelektroden upp något med ett par små nåltång. Kontrollera igen mellanrummet med gapet verktyget och uppsättning som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106692.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.