Motorcykel Kurser i New Jersey

Enligt Hurt Study, den mest omfattande studie som gjorts på motorcykel säkerhet i USA, hade 92 procent av motorcyklister inblandade i olyckor inte tagit en kurs motorcykel utbildning. Rapporten visar också att de flesta olyckor inträffar med ryttare som har mindre än sex månaders erfarenhet av gatan ridning. Ideal Körskola

Ideal körskolor har flera platser i New Jersey. Skolorna erbjuder individuell undervisning på en motorcykel för ett timpris och en förberedelse klass för att ta motorcykeln skriftlig tentamen. Med dessa klasser ger dig inte ett undantag för det skriftliga tillståndet eller ridning tentor.

Ideal Körskolor

rightsitemedia.com /ideal

Union City |

201-617-9404

Fords

732-661-9401

Clifton

973 773-4030
Rider Utbildning i New Jersey

Rider Utbildning har också platser i New Jersey. Det finns en grundläggande ryttarens kurs och en kurs för erfarna ryttare. Skolan erbjuder hjälmar, motorcyklar och läromedel för den grundläggande ryttaren kursen. Framgångsrikt slutförande av denna klass avstår från statligt krävs ridning examen. Den erfarne ryttaren Kursen är avsedd för personer med minst sex månaders ridvana och som redan har en licens och sin egen motorcykel. Många försäkringsbolag erbjuder en 5 procent rabatt på premierna för ett framgångsrikt slutförande av denna klass.
Utbildning

Rider i New Jersey

PO Box 1400

Edison, NJ 08.818-1400

732-572-0800

rider-ed.com
The Riding Center of New Jersey

Riding Center ger också motorcyklar och kan ge några hjälmar för studenter i grundkursen. En student måste ha en giltig New Jersey motorcykel tillstånd att ta klassen, och framgångsrikt slutförande kommer att avstå från att rida delen av staten tentamen. Centret erbjuder också en erfaren ryttare kurs. Privatlektioner är tillgängliga för människor som inte kan delta i gruppmöten.

Riding Center i New Jersey

Elmwood Park, NJ 07407

201-794-2326

theridingcenter.com
ryttare Utbildning i New Jersey

Rider Training erbjuder en grundläggande och erfarna ryttare kurser. Skolan ger alla redskap för grundläggande ryttaren examen, och framgångsrikt slutförande avstår staten tentamen. Den erfarne ryttaren Kursen ges för ryttare med minst sex månaders erfarenhet. Ryttare kan ta en passagerare att lära sig att rida två upp.

Rider Utbildning av New Jersey

PO Box 661

Atco, NJ 08004

856-768-4352

ridertrainingnj.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107361.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.