Lägga Oil till en Kawasaki Bayou 220

Som en av de minsta terrängfordon erbjuds av Kawasaki, är KLF220 Bayou en billig och enkel att använda maskinen. Liksom alla maskiner, kräver Bayou rutinmässigt underhåll för att säkerställa är korrekt drift. Medan vissa av de uppgifter som kan vara bortom skicklighet genomsnittliga ryttare, är uppgifter som att kontrollera och tillsätta olja i motorn lätt nog för nästan vem som helst att göra. Var noga med att kontrollera oljenivån före varje körning för att förhindra mekaniska fel som orsakats av brist på olja. Saker du behöver
Motorolja, 10W40
Funnel
handduk eller trasa
Visa fler instruktioner
1

Starta ATV motorn och låt den gå några minuter, vilket gör att motorns olja för att värma. Detta kommer att ge dig en korrekt indikation på motorns oljenivå. Stoppa motorn och stäng av ATV tändningen när motorn har värmts.
2

Kontrollera motorns oljenivå genom oljan mätaren monteras på höger sida av motorn, precis under oljepåfyllningslocket. Den runda nivårör präglas av två oljenivåindikator. Den övre markeringen indikerar motorns maximala oljekapacitet, medan det nedre strecket indikerar att oljan nästan är slut. I de flesta fall bör oljenivån vara nära mitten av båda indikatorerna.
3

Avlägsna oljepåfyllningslocket och plats ett funner i påfyllningsröret. Häll små mängder olja i påfyllningsröret, kontrollerar oljenivån som den stiger. Tillsätt inte olja när oljenivån ligger mellan de båda indikatorerna.
4

Ta bort tratten och torka bort eventuellt spill med en ren handduk eller trasa innan du sätter tillbaka oljepåfyllningslocket.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106930.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.