Hur man installerar Uppvärmd Motorcykel Grips

Du förlorar mycket värme genom dina händer. Detta gäller särskilt när man rider en motorcykel, där du utsätts för våldsam luften omkring dig. Istället för att bära handskar, vilket kan bli missriktad och är klumpiga, kan du installera värmehandtag på styret och har alltid möjlighet att värmen till hands. Det är lättare än du tror att göra själv, men du måste ta bort kroppen hölje av din motorcykel för att komma åt den grundläggande ramen. Saker du behöver
Tryckluftsslang
Eltejp
Mini center-off vippströmbrytare
Lödkolv
Liquid tape
krympslangarna
Värmekanon
Borrmaskin
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

Skjut av greppen över styret. Använd tryckluft slang för att mildra bort greppen om de är för svåra att ta bort för hand.
2

Dra av skyddsfilmen på värme handtagen och försiktigt linda dem runt styret. Den sidan av greppet där trådarna kommer ut ska vara på insidan av styret, med trådarna som pekar mot mitten av motorcykeln. Addera 3

Wrap trådar hänger av greppen gång runt styret. Placera en bit eltejp på dem för att hålla dem på plats. Bandet kommer att hålla trådarna från att knuffad på leder och orsakar kortslutningar.
4

Pass ledningarna längs stängerna av motorcykeln tills de möter vid den punkt där du vill placera brytaren.

5

Twist ihop ändarna av trådarna så att varje färg matchas med sin kompis. Det finns tre av varje färg på varje sida. Anslut trådarna som har samma färg.
6

Löd en röd tråd till terminalen på en mini center-off vippströmbrytare med en lödkolv. Mittstolpen av terminalen kommer att vara positiv, så löd den röda tråden till det här inlägget.
7

löda två trådar till höger och vänster om den positiva ledningen. Använd samma färger som dina grepp har. Till exempel, om ditt grepp har blå, vita och röda trådar, använd dessa färger för att löda på strömbrytaren. Applicera flytande tejp på fastlödda för att täta dem upp mot vädret.
8

Anslut de röda trådarna i handtagen till den centrala röda tråden i växeln. Gör samma sak med de återstående trådarna så alla färger matchas upp och omkopplaren är ansluten till greppen.
9

Skjut krympslang över vart och ett av anslutningar mellan grepp och växla. Krymp slangarna med en värmepistol tills de är ordentligt fästa runt anslutningarna.
10

Ställ omkopplaren där du vill montera den. Fäst den med en borrmaskin och skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107360.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.