Hur man mappa Med Power Commander

Den huvudsakliga funktionen för en Power Commander är att låta sina användare att finjustera sin motorcykel karta bränsle inställning, som styr vart av mängden bränsle som används av insprutningssystemet utifrån motorns hastighet och gaspådrag position. Anpassade kartor kan skapas "on the fly" med knapparna på Power Commander ansikte plattan eller specialiserade program som laddar upp kartan via USB till enheten. Även om du kan skapa en karta från grunden, med hjälp av färdiga kartor medföljer Power Commander 's programvara kan hjälpa till att snabba upp processen. Saker du behöver
USB-kabel
Computer
Hylsnyckel
9-volts batteri fastsättning
Power Commander Control Center CD-ROM
Visa fler instruktioner
Remapping Via Software
1

Anslut Power Commander USB-kabel till datorn och kör programvaran Control Center.
2

ner motorcykeln förarstolen för att komma åt enheten Power Commander, med sitsen låsfrigöringsarmen eller genom att skruva loss sätet bultarna med en hylsnyckel.
3

Anslut Power Commander USB-kabel och 9-volts batteri infästning till enheten. LED stapeldiagram på Power Commander ansikte plattan lyser helt då lämna endast den nedre baren lyser, vilket indikerar att enheten är aktiverad. En indikator på Control Center kommer också att visas.
4

Ladda CD Control Center i datorns CD-ROM. Klicka på Öppna kartan Filikon på Control Center display. Välj din dators CD-ROM vid uppmaning och välj önskad bränsle kartan. Klicka på "OK" för att ladda den på Control Center.
5

Alter bränsle inställningar, om så önskas, med hjälp av tabellen som visas på Control Center. Den horisontella raden betecknar gasspjällsläge i 10 procent steg upp till 100 procent fullgas. Den vertikala raden anger motorvarvtal i 500 RPM steg. Klicka på den önskade cellen och skriv ett nummer mellan 100 till -100 ändra den mängd bränsle som levereras på exakt RPM och gasreglageläget.
6

Klicka på Skicka kartan eller Ladda Kartikon att överföra bränsle kartan till Power Commander enheten.
7

Koppla bort USB-kabeln och 9-volts batteri fastsättning från Power Commander enheten. Sätt tillbaka sätet, med hjälp av den omvända metoden för borttagning. Addera Ommappning Via Faceplate Knappar
8

ner motorcykeln förarstolen för att komma åt enheten Power Commander, med frisläppandet sadellåset spak eller genom att skruva loss sätet bultarna med en hylsnyckel.
9

Håll alla tre knapparna på apparatens framsidan och starta motorcykeln att komma in i programmeringsläge. LED stapeldiagram på Power Commander ansikte plattan lyser helt då lämna endast den nedre baren lyser, vilket indikerar att enheten är aktiverad. Släpp knapparna.
10

Justera låga varvtal (0 till 4000 RPM) bränsle inställningar med knappen till vänster på enheten. Tryck på knappen en gång för att öka bränsle inställningarna med en bar. Håll knappen intryckt för att minska bränsle-inställningarna.
11

Justera mellanregistret RPM (4.500 till 9.000 rpm) bränsle inställningar med knappen i mitten av enheten. Tryck på knappen en gång för att öka bränsle inställningarna med en bar. Håll knappen intryckt för att minska bränsle-inställningarna.
12

Justera topp-end RPM (9.500 till 14.000 rpm) bränsle inställningar med knappen till höger på enheten. Tryck på knappen en gång för att öka bränsle inställningarna med en bar. Håll knappen intryckt för att minska bränsle-inställningarna.
13

Lämna enheten Power Commander ostört i 15 till 20 sekunder för att avsluta programmeringsläget. LED stapeldiagram kommer att sjunka från den sista bränslet inställningen och lyser endast den nedre LED baren.
14

Stäng motorcykeln av och installera sätet, efter den omvända metoden för borttagning.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108577.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.