Gerbing Dual Instruktioner Temp Controller

Gerbring tillverkar elektriskt uppvärmda kläder för motorcyklister. Bolagets patenterade Microwire systemet väver teflonbelagda buntar av hundratals rostfria ståltrådar som tunnare än ett mänskligt hårstrå i ridning kläder och värmer dem med el. Spänning för uppvärmda kläder kommer från motorcykelns 12-volts system och regleras av en externt monterad regulator. Artiklar av uppvärmda kläder inkluderar jacka, byxor, handskar och strumpor. Alla artiklar kan sammankopplas och styras som en enda kostym med en vanlig controller. Eller kan två klädesplagg styras separat genom användning av en dubbel temperaturregulator. Den digitala dual controller drar bara den ström som krävs för den specifika termostatinställningen. Saker du behöver
Borrmaskin och 9/32-inch och 7/64-inch bitar
Små obestämd skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Vrid ratten på kontrollboxen moturs tills det klickar i läge "Off".
2

Välj och markera en plats för de två vreden och angränsande lysdioder. Både rattar och lysdioder ska vara synlig för föraren i en normal körställning. Tillräckligt spelrum ska lämnas mellan vreden att rymma driften av rattarna snö och kyla..
3

Borra hål för vreden och lysdioder Kontrollreglage hål bör vara 9/32-inch och LED-hålen ska vara 7/64-inch.
4

Dra båda vreden upp sina axlar. Sätt varje axel vredet i hålet genom baksidan av monteringsytan. Montera en bricka och montera muttern på varje vredet axel tråden. Dra åt båda monteringsmuttrarna. Tryck-passa två lysdioder i sina respektive hål intill varje vred. Sätt tillbaka vreden på sina axlar.
5

Bestäm en lämplig plats för manöverboxen, nära till motorcykelns batteri. Montera kontrollboxen i läge med krok och fästelement slinga eller band zip.
6

Ordna regulatorn kabeln väg från kontrollboxen till batteriet så att det inte kommer att störa driften av motorcykeln eller fastna i rörliga delar eller klämd.
7

lossa batterikablarna från motorcykelns batteri. Koppla bort minuspolen först.
8

Anslut kontrollenheten kabelskor ring till batteripolerna. Anslut den kondenserade positiva ringkabelsko med den röda hylsan först, och sedan ansluta den negativa ringkabelsko med svarta hylsan.
9

Anslut batterikablarna till batteriet, ansluta pluskabeln först och därefter minuskabeln.
10

kontrollera funktionen hos regulatorn. Vrid ratten på rutan "On." Justera individuella vreden. I den låg värme placera lysdioderna ska blinka, i högsta värmeläget lysdioderna ska vara konstant
11

Anslut de artiklar i uppvärmda kläder i kabelns kontakter som sträcker sig från manöverboxen Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111549.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.