Instruktioner för vindruta ersätter på en Yamaha FJR1300

Den FJR1300 är en sport-touring motorcykel som produceras av Yamaha, som ger ett modernt, sportigare alternativ än de mer klassiskt stil cruiser-liknande touring motorcyklar. Den FJR spänner två distinkta modell generationer, med den första generationen som sträcker sig från 2001 och 2005 och den andra generationen börjar produktionen under 2006. Bortsett från styling förändringar, fick den nyare generationen en elektroniskt justerbar vindruta styrs av ett styre-monterade brytare. Många FJR1300 ägare ersätta beståndet vindrutan med längre, mer aerodynamiska eftermarknaden vindrutor att minska windblast och buffeting under resa vid hastigheter vid eller över 70 miles per timme. Byta antingen generation vindruta är en ganska okomplicerad uppgift som kräver endast ett fåtal verktyg. Saker du behöver
insexnyckel, 4 mm
Vindruta väl nötter
Plast-safe sprej polish
Mikrofiberduk
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
vindruta ersätter: 2001 till 2005 års modeller
1

Lossa alla sju bultar från den yttre vindrutan Bracke med en 4 mm insexnyckel. Lyft det yttre fästet upp och av vindrutan.
2

tag i sidorna av vindrutan och lyft bort nedre vindrutan vistelsen.
3

Push sju nya vindruta och nötter i den nya vindrutan monteringshål. Lie vindrutan på den nedre vindrutan vistelsen, placera den nedre delen av de väl muttrarna i motsvarande hål i vindrutan vistelse.
4

Rengör yttre Vindrutepresenning med en plast-säker spraya polish och en mikrofiberduk. Lie den yttre Vindrutepresenning på vindrutan. Passa lockets monteringshålen med vindrutan väl nötter. Skruva vindrutan montering bultar på plats
vindruta ersätter:. 2006 och nyare
5

Vrid motorcykelns tändningsnyckeln till "On" läge. Flytta vindrutan till sin lägsta position med hjälp av justeringen strömbrytaren på vänster handtag. Slå av tändningen.
6

Skruva par bultar som fäster yttre Vindrutepresenning på vindrutan, placerad direkt under V-formade delen av vindrutan vänd mot framför motorcykeln, med en 4 mm insexnyckel.
7

Fatta yttre vindrutan locket och dra bort vindrutan.
8

Lossa alla sju bultar från vindrutan, placerad under den yttre luckans fästpunkt, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Lyft vindrutan utanför nedre vindrutan vistelsen.
9

Placera den nya vindrutan på den nedre vindrutan vistelsen. Skruva fast bultarna in i vindrutan och nedre vindrutan stannar väl nötter.
10

Placera ytterhöljet över vindrutan och tryck nedåt tills det snäpper på plats. Skruva lockets bultar på plats under V-formade delen av vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111698.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.