Hur man installerar chocker på en Softail motorcykel

Softail motorcyklar från Harley-Davidson kombinerar de rena linjerna i en klassisk hardtail motorcykel ram med komfort och säkerhet för moderna hydrauliska fjädring stötar. Svängarmen är utformad att ha utseendet på hardtail ram samtidigt döljer de chocker under transmissionen. Svängarmen vridaxel och bussningar är kamouflerade av design som väl. Resultatet är en fröjd för ögat och ger motorcykeln en daterad utseende. De chocker ger samma väg-kramar och rörelse-dämpning fördelar som traditionella externa chocker. Saker du behöver
Bike lift
Jack sälja Grease
Blue Loctite
1/2-tums momentnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Höj cykel med en cykel hiss. Placera lyften mot den bakre delen av cykel ram så det kommer att lyfta den bakre däcket från marken. Placera en liten jack under svingen för att stödja vikten av svingarmen och bakhjulet och även möjliggöra justering för att rada upp de chocker.
2

Montera ram änden av vänstra chock först. Se till att chocken ögat och hålen ram är rena och fria från skräp och olja. Smörj den släta delen av chocken bult, men låt gängorna rena. Montera brickan och spacer på chock bult och Loctite på gängorna. Uttrycka det genom en chock ögat och i ramen hålet. Dra den till fabriken specifikationer för ditt år Softail.
3

Justera höjden på bakhjulet med domkraften tills svängarm slutet av chocken ställer upp med sin ram hål. Applicera fett och Loctite på bulten, då vridmoment det till fabriken specifikationer för ditt år Softail. Upprepa processen för rätt chocken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106045.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.